Beşiktaş'ta Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları

Beşiktaş'ta Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları

- Siyah-beyazlılar, Sancaktepe Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçını 4-1 kazandı- Demba Ba bireysel çalışmalara başladı


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 4 Mart Cumartesi günü sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Beşiktaş, Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor'la oynadığı hazırlık maçını 4-1 kazandı.

Süper Lig'de derbi maçta Galatasaray'ı 1-0 yenen siyah-beyazlılar, Çaykur Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Derbi mücadelesinde forma giyen futbolcular, sabah antrenmanında yaptığı yenilenme çalışmasıyla günü tamamlarken, diğer oyuncular ise Sancaktepe Belediyespor ile oynanan hazırlık maçında forma giydi.

Teknik direktör Şenol Güneş, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde 35'er dakikalık iki devre halinde oynanan karşılaşmada Hüseyin Yılmaz, Beck, Rhodolfo, Ersan Gülüm, Tosic, Mitrovic, Gökhan İnler, Tolgay Arslan, Aras Özbiliz, Mustafa Apardı ve Aboubakar'a ilk 11'de görev verdi.

Müsabakada siyah-beyazlıların gollerini Aboubakar, Aras Özbiliz (2) ve Mustafa Apardı kaydetti. Sancaktepe Belediyespor'un tek golünü ise Nuri Kaya penaltıdan attı.


- Demba Ba antrenmanlara başladı


Beşiktaş'ın devre arasında Çin'in Shanghai Shenhua ekibinden kiralık olarak kadrosuna kattığı Demba Ba, yeniden formasını giymeye hazırlandığı siyah-beyazlılarda ilk antrenmanına çıktı.

Sakatlığı nedeniyle ABD'nin Los Angeles kentinde tedavi olan ve bugün İstanbul'a gelen Senegalli forvet, Caner Erkin'le bireysel programı doğrultusunda şut çalışması yaptı.


- Hutchinson'ın oğlu Noah da tesislerde


Beşiktaşlı futbolcu Atiba Hutchinson'ın oğlu Noah da babasıyla tesislere geldi.

Siyah-beyazlı taraftarların sosyal medyada büyük ilgi gösterdiği Noah Hutchinson, Sancaktepe Belediyespor ile yapılan maçı babasıyla izledi.

Yarını izinli geçirecek Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına 2 Mart Perşembe günü gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :