Beşiktaş'ın file bekçisi Fabricio:

Beşiktaş'ın file bekçisi Fabricio:

- "Kendimi birinci, ikinci ya da üçüncü kaleci olarak nitelendirmiyorum"


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş'ın İspanyol kalecisi Fabricio, "Kendimi birinci, ikinci ya da üçüncü kaleci olarak nitelendirmiyorum." dedi.

Siyah-beyazlı kulübün Yavru Kartal dergisine açıklamalarda bulunan Fabricio, kendini geliştirmenin, her antrenmanda bir şeyler öğrenmenin ve kendine yeni şeyler katabilmenin önemine değindi.

Kalecilikte çok fazla detay olduğunu belirten İspanyol kaleci, "Öncelikle çıktığın her antrenmandan keyif alman lazım. Kendini geliştirebilmek en büyük adımdır. Kalecinin öğrenebileceği çok detay var. Kendimi birinci, ikinci ya da üçüncü kaleci olarak nitelendirmiyorum. Burada antrenman yapmaktan haz duyuyorum. Beşiktaş'ın bir kalecisi olarak diğer kaleci arkadaşlarımla takımıma destek olmayı hedefliyorum." ifadelerini kullandı.

Fabricio, Beşiktaş'ın bir oyuncusu olmaktan ve çalışmaktan keyif duyduğunu dile getirerek, "Sonrası hocamızın seçimidir. Herkes hayatta sevdiği işi yapmıyor, ben sevdiğim işi yapıyorum. Bu büyük takımın bir parçası olmak iyi hissettiriyor. İnsanların Beşiktaş'a duyduğu büyük sevgi de beni motive ediyor." diyerek sözlerini tamamladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :