Beşiktaş'ın Almanya kampı

Beşiktaş'ın Almanya kampı

Siyah-beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarını akşam antrenmanıyla sürdürdü

MARIENFELD (AA) - Beşiktaş Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Almanya'nın Harsewinkel kentindeki Marienfeld kasabasında kamp yapan siyah-beyazlılar, 1,5 saati aşkın süren günün ikinci antrenmanını basına ve taraftara açık gerçekleştirdi.

Teknik direktör Şenol Güneş, antrenman öncesi futbolcularıyla kısa süreli toplantı yaparken, idmanlara bugün başlayan Gökhan Töre'yle de çalışma sırasında birkaç kez sohbet etti.

Isınma hareketleri ve istasyon çalışmalarıyla başlayan antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular, daha sonra iki gruba ayrılarak pas çalışması yaptı. Bir grubun orta ve şut, diğer grubun ise pas çalışmasıyla sürdürdüğü antrenmanın son bölümünde futbolcular, yarı sahada 4 kaleli maç yaptı.

Antrenman sırasında zaman zaman oyuncularına uyarılarda bulunan Şenol Güneş, futbolcuların çalışma sırasındaki olumlu hareketlerinden sonra "Bravo, güzel, iyi oluyor" ifadelerini kullandı.

Antrenmana izinli olan Pedro Franco ve Alexander Milosevic katılmazken, Atiba Hutchinson ise bireysel çalıştı. İlk bölümde takımla çalışan Gökhan Töre de antrenmanı bireysel çalışmalarla tamamladı.

Bu arada teknik heyet ve futbolcular antrenmanın sonunda çalışmayı takip eden taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

- Antrenmanlar basına açıldı

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Almanya kampında yapılacak antrenmanların tümünü basına açtı.

Kampın üçüncü gününü geride bırakan siyah-beyazlılarda, kampın bitiş tarihi olan 16 Temmuz'a kadar yapılacak antrenmanların tümünün basına açık gerçekleştireceği ifade edildi.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı