Beşiktaş'ın Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'ne yükselmesi

Beşiktaş'ın Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'ne yükselmesi

Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Eren:

İSTANBUL (AA) - Voleybol Erkekler 2. Lig Final Grubu müsabakalarında 2. günün ardından Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'ne yükselen Beşiktaş'ın antrenörü Meftun Eren, hedeflerine ulaştıkları için mutlu olduklarını söyledi. 

Eren, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, Palandöken Belediyesi'ni 3-0 yenerek Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'ne yükselmeyi garantilediklerini belirterek, "Sene başında koyduğumuz hedefe ulaştığımız için mutluyuz" dedi.

Turnuvanın zor başladığını anlatan Eren, şunları kaydetti:

"Oyuncularım bu galibiyete, şampiyonluğa inanmışlardı. Çok karakterli oyunculara sahibiz, karakterli oyun oynuyorlar. Bugün çok güzel bir oyunla 3-0’lık bir galibiyet aldık ve lige çıkmayı garantiledik. Yarın birincilik maçına çıkacağız. Sene başından beri belli bir stresimiz var. Şu an lige çıkmayı garantiledik. Belki biraz konsantrasyon eksikliği yaşayabiliriz. Taraftarlarımızdan bu konuda bizi mazur görmelerini isteyeceğiz. Prestij maçına çıkacağız, inşallah kazanırız ve birincilikle döneriz. Herkese çok teşekkür ediyorum. Salona gelip destek veren, uzaktan dualarıyla, gönülden destek veren, televizyon başında destekleyip hop oturan hop kalkan taraftarlarımızın hepsine çok teşekkür ediyorum. Tekrardan 1. lige yükseldik. Bu şampiyonluk tüm taraftarımıza ve Beşiktaş ailesine armağan olsun."

Kaynak:Haber Kaynağı