Beşiktaş, Sarıyer maçına hazır

Beşiktaş, Sarıyer maçına hazır

Siyah-beyazlılarda yeni transfer Tolgay Arslan, takımla ilk antrenmanına çıktı

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Sarıyer ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bir günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla tamamladı. 

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı yapılan çalışmada, yeni transfer Tolgay Arslan'ın takımla ilk antrenmanına çıktığı bildirildi.

Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, Tolgay Arslan'ın Hamburg Kulübü'nde eşyalarını topladığı sırada kayıp düşmesi sonucu sağ elinin 3 ve 4. tarak kemiğinin kırıldığını tespit ettiklerini ve oyuncunun özel alçı ile antrenmanlara katılabileceğini ifade etti. 

Antrenmana, tedavi olan Cenk Tosun, bireysel çalışan Tomas Sivok, Mustafa Pektemek, Veli Kavlak ile sağ arka adalesinde ağrısı olan Olcay Şahan ve kalça adalesinde zorlama olan Oğuzhan Özyakup'un katılmadığı, Cenk Gönen'in ise takımla çalıştığı kaydedildi.

Antrenmanda, oyuncuların dar alanda kontrol pas ve çabuk oyun kurma çalışmalarının ardından, yarı sahada taktik maçı ve şut çalışması yaptığı belirtildi. 

Siyah-beyazlı futbolcular, yarın öğle saatlerinde tesislerde toplanacak ve Sarıyer maçı için akşam saatlerinde Atatürk Olimpiyat Stadı'na geçecek. 

Kaynak:Haber Kaynağı