Beşiktaş, Napoli'ye konuk olacak

Beşiktaş, Napoli'ye konuk olacak

- Siyah-beyazlı takım, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. haftasında yarın İtalya'nın Napoli takımıyla karşılaşacak


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. haftasında yarın İtalya'nın Napoli takımına konuk olacak.

Grubun ilk maçında deplasmanda Benfica ile 1-1 berabere kalan ve sahasında Dinamo Kiev ile oynadığı karşılaşmadan da aynı skorla ayrılan siyah-beyazlı ekip, ilk galibiyetini Napoli karşısında almaya çalışacak.

Napoli ile Beşiktaş arasındaki mücadele yarın TSİ 21.45'te San Paolo Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı, Rusya Futbol Federasyonundan Sergei Karasev yönetecek. Karasev'in yardımcılıklarını Anton Averianov ve Tikhon Kalugin yapacak.

Beşiktaş, son antrenmanını maçın oynanacağı statta bu akşam yapacak. Antrenman öncesi teknik direktör Şenol Güneş ile bir futbolcu, düzenlenecek basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayacak.


- Oğuzhan Özyakup'un sakatlığı sürüyor


Beşiktaş'ta Napoli maçı öncesinde Oğuzhan Özyakup'un sakatlığı sürüyor.

Galatasaray maçında sakatlanan ve bir süredir takımdan ayrı bireysel çalışmalar yapan siyah-beyazlı oyuncu, yarınki karşılaşmada da forma giyemeyecek.


- Napoli için gruptan çıkma şansı


Siyah-beyazlı takımın konuk olacağı Napoli'nin yarınki maç sonunda gruptan çıkma olasılığı bulunuyor.

B Grubu'ndaki ilk iki maçında deplasmanda Dinamo Kiev'i 2-1 ve evinde Benfica'yı 4-2 mağlup eden Napoli'nin 6 puanı bulunuyor. İtalya temsilcisi, Beşiktaş'ı yenip, Dinamo Kiev ile Benfica'nın berabere kalması halinde 3 maç sonunda gruptan çıkmayı garantileyecek.

Napoli, Avrupa kupalarında evinde yaptığı son 18 maçta yenilmedi. Sahasındaki son yenilgisini 2012-2013'te UEFA Avrupa Ligi'nde Viktoria Plzen'e 3-0 mağlup olarak alan İtalya ekibi, evindeki 18 maçta 13 galibiyet ve 5 beraberlikle ayrıldı.


- Puan durumu


UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçları öncesinde B Grubu'nda puan durumu şöyle:

TakımlarOGBMAYPuan
Napoli2200636
Beşiktaş2020222
D. Kiev2011231
Benfica2011351





AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :