Beşiktaş Mogaz, Kupasını Aldı

Beşiktaş Mogaz, Kupasını Aldı

Hentbol Erkekler Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun şampiyonu siyah-beyazlı takım, şampiyonluk kupasını havfaya kaldırdı

İSTANBUL (AA) - Hentbol Erkekler Süper Lig play-off finalinin üçüncü maçında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'u 33-25 yenen ve seriyi 3-0 kazanarak 2014-2015 sezonunun şampiyonu olan Beşiktaş Mogaz, kupasını aldı. 

Süleyman Seba Spor Salonu'ndaki maçın ardından düzenlenen törende siyah-beyazlı takıma şampiyonluk kupasını, Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu verdi.

Törene "Salonda Ekol Beşiktaş Hentbol" yazılı tişörtlerle çıkan Beşiktaş Mogazlı hentbolcular, kupa sevinci tribündeki taraftarıyla paylaştı. 

 

- Arın: "Şampiyonluk güzel bir duygu"

 

Beşiktaş Mogaz Antrenörü Müfit Arın, şampiyonluğu siyah-beyazlı camiaya armağan ederek, "Şampiyonluk güzel bir duygu. Hentbolu, Türkiye'de popüler ve sevilen bir branş haline getirmek istiyoruz. Aynı zamanda başarılı olmayı da hedefliyoruz" dedi.

Beşiktaş taraftarının kendisine verdiği destek için de teşekkür eden Arın, "Ben de onları çok seviyorum" şeklinde konuştu.

Beşiktaş Mogaz takımının kaptanı İbrahim Demir ise  şampiyonluğu kazandıkları için çok mutlu olduğunu kaydederek, "Bütün sene verdiğimiz emeğin karşılığını aldık. Amacımız buydu. Hedef olarak belirlediğimiz 3 kupayı da aldık. Bundan sonraki hedefimiz, belki seneye, belki de daha sonraki senelerde Avrupa'da bir kupa kaldırmak istiyoruz" diye konuştu.

 

- Yunus Özmusul: "Bugün benim son günümdü"

 

Beşiktaş Mogaz'daki son maçına çıkan ve gelecek sezon Almanya'nın TV Bittenfeld takımında forma giyecek olan Yunus Özmusul da son derece güzel bir sezon geçirdiklerini söyleyerek, "Çok mutluyuz. Bu sezon üçüncü kupamızı aldık. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Beşiktaş Mogaz'ın bundan sonra Avrupa'da da daha iyisini yapacağını düşünüyorum. Bugün benim son günümdü. Bundan sonra Almanya'da mücadele edeceğim" ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Haber Kaynağı