Beşiktaş Mogaz Antrenörü Arın:

Beşiktaş Mogaz Antrenörü Arın:

"Üst üste yedinci kez şampiyon olmak istiyoruz"

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Mogaz Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Müfit Arın, hedeflerinin üst üste yedinci şampiyonluk olduğunu söyledi.

Kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Arın, hafta sonu normal sezonun son maçında Trabzonspor'u konuk edeceklerini hatırlatarak, "Trabzonspor iyi ve zorlu bir takım. Zor bir mücadele bizi bekliyor. Bu maçı da kazanmayı hedefliyoruz. Daha sonra play-off'ta rakibimizi bekleyeceğiz. Üst üste yedinci, toplamda 11. kez şampiyon olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Arın, Trabzonspor maçında taraftarlarını tribüne beklediklerini, dolu tribünlerle galibiyete ulaşarak normal sezonu tamamlamak istediklerini kaydetti.

Ligde 35-30 kazandıkları Mersin Hantaş Sportif mücadelesini de değerlendiren Arın, "Takımımızın eksikleri olmasına rağmen savunmadaki iyi oyunumuzla sonuca ulaştık. Hentbol adına oldukça güzel ve zevkli bir karşılaşma oldu. Rakibimizi de sergiledikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum" diye görüş belirtti.

Hentbol Erkekler Süper Lig'in geride kalan 25 haftasında 24 galibiyet alan ve 48 puan toplayan Beşiktaş Mogaz, normal sezonu lider tamamlamayı daha önce garantilemişti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı