Beşiktaş lideri yendi

Beşiktaş lideri yendi

- Siyah-beyazlı ekip, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Spor Toto Süper Lig lideri Medipol Başakşehir ile yaptığı karşılaşmadan 2-1 galibiyetle ayrıldı


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in ilk iki sırasında yer alan Beşiktaş ile Medipol Başakşehir arasında oynanan hazırlık karşılaşması, 2-1 siyah-beyazlı takımın üstünlüğüyle tamamlandı.

Karşılaşmanın 24. dakikasında kiralık olarak Medipol Başakşehir'e verdiği Mustafa Pektemek'in golüyle 1-0 geriye düşen Beşiktaş, 32. dakikada Anderson Talisca'nın serbest vuruştan kaydettiği golle 1-1 beraberliği sağladı. Siyah-beyazlı takım, karşılamanın 85. dakikasında oyuna dahil olan Marcelo'nun, 87. dakikada kaydettiği golle sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı.


- Adriano ve Hutchinson devam edemedi


Siyah-beyazlı ekipte Adriano Correia, sakatlığı nedeniyle ilk yarıyı tamamlayamadı.

Tecrübeli oyuncu, maçın 20. dakikasında yerini Dusko Tosic'e bırakmak zorunda kalırken, Atiba Hutchinson da oyuna devam edemedi ve 33. dakikada kenara geldi. Bu oyuncunun yerine genç oyuncu Sedat Şahintürk oyuna girdi.


- Talisca, yine duran toptan attı


Beşiktaş'ın beraberlik golünü atan Anderson Talisca, yine duran toptan etkili oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde takımının Benfica ile yaptığı maçın uzatma dakikalarında serbest vuruştan 1-1 beraberliği sağlayan golü atan Talisca, Medipol Başakşehir karşısında 32. dakikada aynı şekilde skoru değiştirdi.

Maça orta sahanın solunda başlayan, Atiba Hutchinson'ın oyundan çıkmasının ardından Tolgay Arslan'ın ön liberoya geçmesiyle hücuma dönük oynayan Talisca, 72. dakikada Ömer Şişmanoğlu'nun yerine forvet hattında görevini sürdürdü.


- Marcelo, oyuna girdikten 2 dakika sonra attı


Beşiktaş'a galibiyet golünü kazandıran Marcelo Guedes, oyuna girdikten 2 dakika sonra fileleri havalandırdı.

Karşılaşmanın 85. dakikasında Kerim Frei'in yerine oyuna dahil olan ve savunmanın önünde görev alan Marcelo, 87. dakikada takımına galibiyeti getiren golü kaydetti.

Marcelo, karşılaşma sonrası taraftarların isteği üzerine üçlü çektirdi. Bu oyuncunun ardından genç kaleci Utku Yuvakuran ile Talisca, taraftarlarla aynı şekilde sevinç yaşadı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :