Beşiktaş Leipzig maçı saat kaçta,hangi kanalda? Maç şifresiz mi yayınlanacak?

Beşiktaş Leipzig maçı saat kaçta,hangi kanalda? Maç şifresiz mi yayınlanacak?

Bu akşam Şampiyonlar Ligi grup maçlarında 2. karşılaşmasına çıkacak olan Beşiktaş, Alman ekibi Leipzig’i Vodafone Park’ta konuk edecek.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligindeki ikinci maçında bu akşam saat 21.45'de  Vodafone Park’ta Alman temsilcisi Leipzig’i konuk edecek.İlk maçında Portekiz deplasmanında Porto’ya karşı 3-1 gibi flaş bir skorla galip gelerek Şampiyonlar Ligine mükemmel bir başlangıç yapan Beşiktaş, Leipzig’i de Vodafone Park’ta devirerek puanını 6'ya çıkarmak ve grubunda avantajlı bir duruma gelmeyi hedefliyor. Bu müthiş karşılaşma saat 21'45'den itibaren TRT 1’den şifresiz ve canlı olarak yayınlacak. Ayrıca maç başladığı andan itibaren Beşiktaş Liepzig maçını TRT 1'den canlı izlemek istiyorsanız haberimizde yer alan linke tıklayarak maçı canlı ve şifresiz olarak izleyebilirsiniz.İşte BJK Liepzig maçı ile ilgili maç öncesinde tüm detaylar...

Beşiktaş, Leipzig maçı hazırlıklarını tamamladı

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda 2. maçında RB Leipzig ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık olarak yapılan çalışmada sakatlığı bulunan ve özel programı dahilinde çalışan Adriano yer almadı. Siyah-beyazlıların Hollandalı yıldızı Jeremain Lens'in yeni saç stili ise takım arkadaşlarının dikkatini çekti. Antrenmanın basına açık bölümünde toplu ve topsuz oyunlar oynayarak eğlenceli dakikalar geçiren siyah-beyazlılar, basına kapalı olan bölümde ise karşılaşmanın taktiği üzerinde durdu.
Beşiktaş, yarın saat 21.45'de Vodafone Park'ta Almanya'nın RB Leipzig takımıyla karşı karşıya gelecek.

 

 

UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu ikinci maçında Beşiktaş’a konuk olacak olan RB Leipzig, Vodafone Park’ta son antrenmanını gerçekleştirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu ikinci maçında Alman ekibi RB Leipzig, yarın 21.45’de Vodafone Park’ta Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde RB Leipzig Vodafone Park’ta maç öncesi son atrenmanını gerçekleştirdi.

Yapılan son çalışmanın basına 15 dakikası açık olan bölümünde RB Leipzig, ısınma, koşu ve pas çalışması yaptı. Çalışmanın taktik kısmı basına kapalı gerçekleştirildi.

Ralph Hasenhüttl: “Puan ya da puanlarla ayrılacağımızı düşünüyorum”

RB Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hasenhüttl, “Cesur ve az hatayla oynarsak buradan puan ya da puanlarla ayrılacağımızı düşünüyorum” dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu ikinci maçında yarın Leipzig deplasmanda 21.45’de Beşiktaş ile karşılaşacak. Mücadele öncesi RB Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hasenhüttl ve RB Leipzig kalecisi Peter Gulacsi Vodafone Park’ta düzenlenen toplantıda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Hasenhüttl, maçta favori gösterilmelerinin önemli olmadığını dile getirerek, "Favori gösterilmek güzel bir şey ama benim için önemli değil. Önemli olan ilk dakikadan itibaren uyum sağlamamız. Cesur ve az hatayla oynarsak buradan puan ya da puanlarla ayrılacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

“Beşiktaş’ın hücumda zengin olduğunu biliyoruz”

Avusturyalı teknik adam, siyah-beyazlıların hızlı ve etkin bir oyun sergileyebildiklerini dile getirerek, "Biz genç bir takımız. Beşiktaş hızlı ve etkin oynuyor. Bu seviyede herkes hızlı oynamak zorunda yoksa Şampiyonlar Ligi'nde tutunamaz. Kompakt oynamamız, alan daraltmamız, bire bir yakalanmamız lazım. Defansif oyunda yardımlaşmamız önemli. Quaresma ve Babel'in kanatlarda etkin olduğunu biliyoruz. Beşiktaş'ın hücum anlamında zengin olduğunun farkındayız. Hibrit çim oyunumuzu olumlu anlamda etkileyebilir" diye konuştu.
Geçen sezon Galatasaray forması giyen ve RB Leipzig'e transfer olan Portekizli oyuncu Bruma'nın yarınki maçta forma giyip giymeyeceği ile ilgili bir soruya Avusturyalı teknik adam şu şekilde cevapladı:
"Bruma'nın burada çok sevildiğini gördüm. Yaptığı iş çok takdir edilmiş. Biz de kendisini bu yüzden transfer ettik. Kendisinden faydalanıp faydalanmayacağımızı göreceksiniz."

“Sakatlık sorunumuz yok”

Hasenhüttl takımdaki sakatlık durumuyla ilgili olarak ise "Şanslıyız ki buraya 18 kişi gelebildik. Keita ve Kampl'ın durumlarını son antrenmanda gözden geçirdikten sonra hazır olup olmadıklarına bakacağız. Onlar dışında sakatlık sorunumuz yok" ifadelerini kullandı.

Gulacsi: "Buraya puan almak için geldik"

İstanbul'a puan almak için geldiklerini belirten Macar oyuncu Peter Gulacsi ise, "İlk Şampiyonlar Ligi deplasmanı öncesinde çok heyecanlı ve motiveyiz. Takım olarak maçı heyecanla bekliyoruz. Hafta sonu iyi maç çıkardık ve bu bize moral oldu. Buraya puan almak için geldik" değerlendirmesini yaptı.

“Onlar tecrübeliler ama biz de genç ve hırslıyız”

Macar kaleci Gulasci, Beşiktaş'ın tecrübeli olduğunu ancak kendilerinin de hırslı olduğunu söyleyerek, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Beşiktaş'ın ofansif anlamda güçlük yaşatacağını biliyoruz ama forvet hattında bana şu anda uykusuz gece yaşatacak kimse yok. Beşiktaş'ın takım halinde etkin oynadıklarını biliyorum. Onlar bizden daha çok tecrübe yaşamış oyuncular ama biz de genç ve hırslıyız. Bu sezona iyi bir başlangıç yaptık. Berabere kalmış olsak da Şampiyonlar Ligi'ne iyi başladık. Tecrübe kazanıyoruz. Mümkün olduğunca az hata yapıp daha iyi bir geleceğe umutla bakmak istiyoruz. Yarın bizi bekleyen müthiş bir atmosfer var. Bunu büyük bir heyecanla bekliyoruz."
Şenol Güneş: “Zor bir maç bizi bekliyor, kazanmak istiyoruz”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacakları RB Liepzig maçı öncesinde konuştu. Güneş, zor bir maça çıkacaklarını ve kazanmak istediklerini söyleyerek, “Kazanırsak 6 puana ulaşacağız. Grupta avantaj yakalamış oluruz ama hiçbir şeyin henüz garantisi yok” dedi.
Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. maçında sahasında Alman ekibi RB Liepzig’i konuk edecek olan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş, karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Gruptaki ikinci maçlarına çıkacaklarını söyleyen Güneş, “Monaco-Porto maçı da çok önemli. Grupta denk takımlar var. 4. torbada olmasına rağmen diğer takımlardan hiçbir farkı olmayan ve daha üstün olduğunu düşündüğümüz bir takım Liepzig. Çok koşan ve disiplinli bir ekip. Almanya Ligi’nde iyi bir çıkış yaptığı için iyi bir takım görüntüsü var. Oynadıkları oyun, diğer Şampiyonlar Ligi takımlarına göre daha sürpriz yapabilecek bir kapasitede. Kontratak oynamayı da iyi beceriyorlar. Hücumdaki 2 forvet sürekli baskı yapıyor. Kanatları da hücumu destekleyen yetenekli bireysel oyunculardan kurulu bir takım. Akıllı, sabırlı ve dikkatli oynamamız gereken bir maç. Zor bir maç bizi bekliyor. Takım olarak bugün son idmanımızı yapıp yarınki maçı kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Fikret Orman: “Leipzig maçını kazanacağımıza inanıyorum”

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi’nde yarın Leipzig ile oynayacakları maçla ilgili olarak, “Hayırlısı olur umarım. Ben çok ümitliyim. Buradan galibiyetle çıkıp 2'de 2 yaparsak büyük bir avantaj yakalamış oluruz” dedi.

Tivibu Spor'a Konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi Leipzig maçı ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Leipzig ile oynanacak Şampiyonlar Ligi’nde yarın Leipzig ile oynayacakları maçın önemine dikkat çeken Orman, “Çok önemli bir maçımız var. Evimizdeki maçı galibiyetle kapatırsak çok önemli bir avantaj yakalayacağız. Ülke futbolu için önemli bir maç. Cumartesi günü oynanan Fenerbahçe maçı için yoruma girersem Leipzig maçının önüne geçecek. O yüzden Fenerbahçe maçı için yorum yapmama kararı aldım. Çarşamba günü o konuda açıklamaları yapacağım. Derbi ile alakalı çok şey konuşmak istemiyorum. Gruptaki en büyük şansızlığımız Leipzig. 4. torbadan en güçlü takımı seçtik. Çok iyi bir takım. Çok gençler ve hızlı top oynuyorlar. Ama Beşiktaş çok tecrübeli bir takım oldu artık. Güzel bir maç olacak. Beşiktaş kazanmak için sahaya çıkıyor. Sakatlık olabilir, kart olabilir, şansızlık olabilir. Allah bizi şanslı yapsın. Taraftarımız çok önemli. Şampiyonlar Ligi'nde 2 sene izlenen bir kulübüz. Herhangi bir olay olmaması lazım. Herkesin gelip, kulübe sahip çıkıp desteklemesi lazım. Bizim kazanacağımıza inanıyorum. Ben o kadar teknik bir yorum yapamam. O, Şenol hocanın işi. Hayırlısı olur umarım. Ben çok ümitliyim. Buradan galibiyetle çıkıp 2'de 2 yaparsak büyük bir avantaj yakalamış oluruz” diye konuştu.

Beşiktaş'ın yarın Leipzig ile oynayacağı UEFA mücadelesi için Beşiktaş'ta bazı yollar trafiğe kapatılacak

Beşiktaş'ın yarın Leipzig ile oynayacağı UEFA mücadelesi için Beşiktaş'ta bazı yollar trafiğe kapatılacak.
Yarın Vodafone Park Stadı’nda oynanacak olan Beşiktaş A.Ş.-Leipzig UEFA Şampiyonlar Ligi futbol müsabakası ile ilgili saat çevresindeki bazı yolların saat 16.45 itibariyle trafiğe kapatılacağı duyuruldu. Trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar şöyle:

"Stat arkası Gazhane Caddesi Süzer Plaza gerisinden Dolmabahçe istikametine akım gönderilmeyecek, akım Asker Ocağı Caddesi'ne verilecektir. Gümüşsuyu MKE önünden kapama yapılarak, akım Dolmabahçe istikametine verilmeyecektir. Dolmabahçe Tünel Bomonti girişinden Dolmabahçe istikameti araç trafiğine kapatılacaktır. Kadırgalar alt baştan stat civarına akım verilmeyecek, akım Kabataş’tan Dolmabahçe-Meydan-Beşiktaş istikametine tek şeride düşürülerek, Kadırgalar Cadde başından Kabataş istikametine yönlendirilecek, Dolmabahçe’den gelen akım iki yönlü sağlanarak stat yanındaki Kabataş istikameti araç trafiğine kapatılacaktır. Bayıldım Caddesi ve Küçük Çiftlik Caddesi'nden gelen akım Dolmabahçe istikametine verilmeyecek, akım Asker Ocağı Caddesi'ne yönlendirilecektir. Mete Kavşağı'ndan Dolmabahçe istikametine akım verilmeyecek, akım Şişli istikametine yönlendirilecektir. Gazhane Caddesi Süzer Plaza'dan Şehitler Tepesi'ne kadar trafiğe kapatılacaktır. Akaretler Işıklar Süleyman Seba Caddesi kesişiminden akım Dolmabahçe istikametine gönderilmeyecektir. Vişneli Tekke Sokak araç trafiğine kapatılacaktır (Otesel İnişleri)"

Şenol Güneş “Kazanırsak 6 puan alırız ve avantaj olur”

İlk 11’le ilgili olarak bilgi vermeyen Güneş, taktikle ilgili olarak da, “Henüz bir taktik yapmadık, rakiple ilgili konuştuk. Pazar günü de Trabzonspor maçımız var. Buradaki amacımız yarına kadar kendimizi hazırlamak. Takımla ilgili ve taktik anlayışla ilgili bilgiler verdik. Taktik anlayışla ilgili olarak yarın görürsünüz” dedi. Galibiyet halinde 6 puana çıkacaklarını, kaybetmeleri halinde ise hiçbir şeyin bitmeyeceğini söyleyen Güneş, “Biz kendi oyunumuzu oynayacağız ve sonucun ne olacağını göreceğiz. Bu maçı kaybedersek telafisi var, kazanırsak da sadece avantaj yakalarız. Garanti vermek için sahada oynamak lazım. Maç kazanmak için de her yol mubah değil. Biz sadece kendi futbolumuzu oynayacağız” dedi.

“Medel elinden geleni yapıyor”

Derbi maçta sağ bekte oynayan Medel’le ilgili olarak da tecrübeli teknik adam, “Medel elinden geleni gösterdi. Topa çıktı, penaltı verilir verilmez, hakem verdi penaltıyı. Belki burada 2 metre geride de durabilirdi. Onun dışında oyunda elinden gelen gayreti gösterdi. Gökhan ve Adriano olmadığı zaman burada düşünülebilir. Takım içinde başka yerde de oynayabilir. Takımın oynamaya yakın oyuncuları belli olsa bile zaman zaman bireysel değişiklikler olacaktır. Oyun içinde bunlar yapılabilir. İyi niyetli ve gayretli şekilde çalışıyor kendisi” ifadelerini kullandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci maçında RB Leipzig ile karşılaşacak olan Beşiktaş, ikinci galibiyetini alarak Devler Ligi'nde önemli bir adım atmak istiyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci maçında Beşiktaş, yarın akşam 21.45’te sahasında Alman ekibi RB Leipzig ile mücadele edecek. Mücadelenin orta hakemi Rusya Futbol Federasyonu’ndan Sergei Karasev olurken, yardımcı hakem olarak ise Anton Averianov ve Tikhon Kalugin görev yapacak.

Sahasında ilk kez

UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu ilk maçında Porto deplasmanından 3 puanı 3-1’lik skorla alan siyah-beyazlılar, Devler Ligi'nde üst üste ikinci galibiyeti almanın hesaplarını yapıyor. Alman ekibi RB Leipzig’i de evinde devirmeyi hedefleyen Kartal, Vodafone Park’taki ilk Şampiyonlar Ligi galibiyetini almak istiyor.

Derbi sonrası

Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe’ye konuk olan siyah-beyazlı ekip, zorlu mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı. Quaresma, Atiba ve Oğuzhan Özyakup’un kırmızı kart gördüğü karşılaşmada Teknik Direktör Şenol Güneş ise hakem Ali Palabıyık tarafından tribüne gönderilmişti. Olaylı derbiden çıkan Beşiktaş, Fenerbahçe mağlubiyetini Leipzig, galibiyeti ile unutmanın peşinde.

Adriano çalışmalara başladı

Süper Lig'in 5. haftasında oynanan Atiker Konyaspor mücadelesinde sakatlanarak oyundan çıkan ve derbide forma giyemeyen Brezilyalı savunma oyuncusu Adriano, Leipzig karşısında Teknik Direktör Şenol Güneş’in görev vermesini bekleyecek. Takımla birlikte antrenmanlara başlayan Adriano’nun Şenol Güneş’in forma şansı tanıması halinde sağ bekte görev yapması bekleniyor.