Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Albayrak:

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Albayrak:

"Beşiktaş’ın menfaatleri doğrultusunda transferler yaptık"

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, transfer dönemi içerisinde kadroya katmayı planladıkları oyuncuları, minimum bedeller ödeyerek transfer ettiklerini söyledi.

BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Albayrak, yönetim kurulu olarak bir plan dahilinde hareket ettiklerini kaydederek, şöyle konuştu:

"Sezon başından beri yürüttüğümüz bir transfer politikamız vardı. İlk başlarda yüksek rakamlar telaffuz edilen oyuncular vardı. Yönetim olarak, belirlediğimiz bütçelerde kalmayı hedefledik ve bu çerçevede ciddi çalışmalar yaptık. Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda, en minimum seviyelere çekerek uzun pazarlıklar sonucu, bu değerli arkadaşlarımızı Beşiktaşımıza kazandırdık. Transferlerde emeği bulunan Başkanımız Fikret Orman'a, İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi'ye ve diğer emeği geçenlere teşekkür ederiz."

Siyah-beyazlı kulübün son transferi Sosa'ya da değinen Albayrak, "Sosa da en başından beri hedeflediğimiz futbolculardan birisiydi. Şimdiye kadar transfer ettiğimiz futbolcular, Demba Ba da dahil, ciddi anlamda fedakarlıklar yaptılar. Çünkü biz onları çok istedik. Böyle büyük bir camiaya istenilmek her futbolcu için önemli olduğundan, kendileri buraya gelmek için çok fedakarlık yaptılar" şeklinde ifadeler kullandı. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı