Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ürkmezgil:

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ürkmezgil:

"Son yıllarda çok çekmiş, yorgun bir Beşiktaşlı taraftar olarak hayalim, bu sezon şampiyon olmak ve stadımızın tamamlanıp o statta maç izlemek"

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, bu sezon futbolda şampiyonluk yaşamak istediklerini söyledi.

Ürkmezgil, Beşiktaş Dergisi'nin kasım sayısına verdiği röportajda, futbol takımıyla ilgili hayallerini anlattı. 

"İnanın bana Beşiktaş ile ilgili çok büyük hayallerim yok" ifadesini kullanan Ahmet Ürkmezgil, "Son yıllarda çok çekmiş, yorgun bir Beşiktaşlı taraftar olarak hayalim, bu sezon şampiyon olmak ve stadımızın tamamlanıp o statta maç izlemek. Avrupa şampiyonluğu, sekizinci, onsekizinci yıldızı takmak falan değil. Elbette bunlar da olsun, olmasın demiyorum. Yanlış anlaşılmak da istemiyorum benimki çok samimi bir istek" dedi.

Beşiktaşlı olmanın normal bir taraftarlık olmadığını, hep fanatiklik düzeyinde ve fedakarlık noktasında olduğunu belirten Ahmet Ürkmezgil, şunları kaydetti: 

"Yaratıcılık ve sahiplenme duygusunu herkes yaşar. Bunun böyle olduğuna inanıyorum, yarın yine inanacağım ama nasıl oluyor da biz saha kapatmalar yaşıyoruz, forma satışında rakiplerimizin gerisinde kalıyoruz? Bunları gerçekten çözemiyorum. Bunu gönderme ya da sitem olsun diye söylemiyorum. Herkesin hayran olduğu bir camia olarak, taraftarlarımızın maçlara gelerek takımını desteklemesini, forma ve kombine satışıyla daha ileri bir noktada olmasını bekliyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı