Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman:

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman:

"Her geçen gün Beşiktaşlıların sayısı artıyor. Bunlar tek maç kazanmayla değil, camianın dik duruşuyla, ilkelerimize sahip çıkmayla oldu. Beşiktaş, Türkiye'nin en köklü en eski ve en büyük sivil toplum örgütüdür"


AFYONKARAHİSAR (AA) - Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Her geçen gün Beşiktaşlıların sayısı artıyor. Bunlar tek maç kazanmayla değil, camianın dik duruşuyla, ilkelerimize sahip çıkmayla oldu. Beşiktaş, Türkiye'nin en köklü en eski ve en büyük sivil toplum örgütüdür." dedi.

Orman, Afyon Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışı ve gala gecesi için Afyonkarahisar'a geldi.

Gala gecesinin yapılacağı otel girişinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orman, sadece bir kaç Türk futbolcu alabileceklerini belirtti.

Hollandalı yıldız Arjen Robben'in transfer edileceği yönündeki soruya ise Orman, "İyi bir futbolcu, bende başka bilgi yok, ama görüşmüyoruz" demekle yetindi.

Orman, daha sonra katıldığı galada yaptığı konuşmada, çocukluğundan beri Beşiktaş aşkıyla büyüdüğünü belirterek, "Beşiktaşlıyız demenin ne demek olduğunu insanlara göstermek, iyi bir vatandaş olmanın iyi bir Beşiktaşlı olmanın ne demek olduğunu insanlara göstermek için çalışıyoruz. Beşiktaşlıları mutlu etmek, bizleri aşırı derecede mutlu ediyor. Gözlerinize baktığım zaman mutluluğunuzu görmek beni de açıkçası mutlu etti." diye konuştu.


-"Öz güvenimiz yerine geldi"

'Beşiktaş, kayyuma mı gidecek' söylemlerinin olduğu eski günleri geride bıraktıklarını dile getiren Orman, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Artık öz güvenimiz yerine geldi. Artık hepimizin gözünde ışık var. 'Seneye üçüncü yıldızı takarız, ardından şunları, bunları yaparız' diye öz güvenimiz var. Afyonkarahisar'da kutlama yapılırken dikkatimi çekti, ne kadar çokmuşuz. Ne kadar Beşiktaşlı varmış. Her geçen gün Beşiktaşlıların sayısı artıyor. Bunlar tek maç kazanmayla değil, camianın dik duruşuyla, ilkelerimize sahip çıkmayla oldu. Beşiktaş, Türkiye'nin en köklü en eski ve en büyük sivil toplum örgütüdür. Beşiktaş'ı temsil eden derneklere de belli kriterler getirdik. Burada bizi temsil ederken, eğitim, sağlık ve sosyal projeler anlamında faaliyetler göstermenizi istiyorum. Beşiktaş'ı iyi temsil edin, Beşiktaşlılığın farklılık olduğunu, iyi bir insan olmanın her şeyden önemli olduğunu bütün herkese göstermenizi bekliyoruz."

Konuşmaların ardından Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşerler tarafından Orman'a çeşitli hediyeler verildi.

Fikret Orman ise gecenin gerçekleşmesine katkı sağlayan iş adamı ve STK temsilcilerine teşekkür belgesi ve plaketler takdim etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :