Beşiktaş Konyaspor Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?.

Beşiktaş Konyaspor Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?.

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile Türkiye Kupası şampiyonu Atiker Konyaspor arasında oynanacak Süper Kupa maçının tarihi ve maçın oynanacağı yer belli oldu. Beşiktaş - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş ile Konyaspor arasında oynanacak Süper Kupa maçının yeri ve tarihi belli oldu. Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile Türkiye Kupası şampiyonu Atiler Konyaspor arasında oynanacak Süper Kupa için yapılan organizasyon toplantısında maç tarihi, maçın oynanacağı stat ile birlikte Süper Kupa biletleri ne zaman satışa çıkacak, ne kadar olacak konularına açıklık getirildi. Peki Beşiktaş Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Kupa biletleri ne kadar?

 

BEŞİKTAŞ - KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

 

Türkiye Futbol Federasyonu, Turkcell Süper Kupa'nın yapılacağı şehir ve stadyumu belirledi. Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Atiker Konyaspor'un karşı karşıya geleceği Turkcell Süper Kupa maçı, Samsun Yeni Stadı'nda oynanacak.

 

Beşiktaş ile Atiker Konyaspor arasında 6 Ağustos 2017 Pazar günü oynanacak Turkcell Süper Kupa müsabakası öncesi organizasyon toplantısı, TFF'nin Beykoz Riva'da yer alan idari merkezinde bugün yapıldı.

 

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya Beşiktaş ve Atiker Konyaspor kulüpleri temsilcileri, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ile Samsun Yeni Stadı yetkilileri ve TFF çalışanları katıldı.

 

Toplantıda Samsun Yeni Stadı'nda oynanacak Turkcell Süper Kupa'nın bilet fiyatları Kale Arkaları (Kuzey ve Güney tribünleri) için 50 TL, Maraton Tribünü (Doğu ve Batı tribünleri) için 100 TL olarak belirlendi.

 

SÜPER KUPA MAÇ BİLETLERİ NE KADAR?

 

Beşiktaş ile Konyaspor arasında oynanacak Süper Kupa bilet satışı 25 Temmuz 2017 Salı günü saat 10.00'dan itibaren taraftarkulubu.tff.org internet sitesi üzerinden yapılacak. TC Kimlik Numarası ile yapılacak satışta bir kişi kendisi dahil en fazla 4 bilet alabilecek.

 

Samsun Yeni Stadı'nda oynanacak Turkcell Süper Kupa müsabakasındaki tribün dağılımı ise şu şekilde:

 

Beşiktaş: Batı ve Kuzey Tribünleri

Atiker Konyaspor: Doğu ve Güney Tribünleri

 

Turkcell Süper Kupa 2017'yi stadyumda seyretmek isteyen engelli futbolseverler için bilet dağıtımı Samsun Valiliği tarafından yapılacak.

 

.