Beşiktaş kafilesi Ankara'ya gitti

Beşiktaş kafilesi Ankara'ya gitti

Sakatlığı bulunan Hutchinson, kadroda yer almadı

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında yarın Mersin İdmanyurdu ile yapacağı karşılaşma için Ankara'ya gitti.

Siyah-beyazlı kafile, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Ankara'ya hareket etti. Beşiktaş'ın kadrosunda, sakatlığı nedeniyle antrenmanlara katılamayan Atiba Hutchinson yer almadı.

 Sol adductor tendonunun yapışma yerinde ağrısı olan Hutchinson, Mersin İdmanyurdu maçında forma giyemeyecek. Siyah-beyazlı ekipte ayrıca sakatlıkları süren Sivok, Mustafa Pektemek ve Cenk Tosun'un yanı sıra Uğur Boral da teknik direktör Slaven Bilic tarafından maç kadrosuna dahil edilmedi.

Öte yandan, kulüp başkanı Fikret Orman ile yönetim kurulu üyeleri Yalçın Kaya Yılmaz ve Mete Vardar da takımla birlikte Ankara'ya gitti.

 

- Yeni transferler kadroda

 

Beşiktaş'ın Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın kadrosunda yeni transferler de yer aldı.

Siyah-beyazlı formayla ilk resmi maçlarına Ziraat Türkiye Kupası'nda Sarıyer karşısında çıkan Tolgay Arslan, Alexander Milosevic ve Daniel Opare, teknik direktör Bilic tarafından maç kadrosuna alındı.

Sakatlığı nedeniyle Gençlerbirliği ile oynanan lig maçında forma giyemeyen ancak Sarıyer maçıyla takımdaki yerini tekrar alan Jose Sosa da Ankara'ya giden futbolcular arasında bulundu.

 

- 20 kişilik kadro

 

Siyah-beyazlı takımın 20 kişilik Ankara kadrosunda şu oyuncular yer aldı:

Tolga Zengin, Cenk Gönen, Günay Güvenç, Ersan Adem Gülüm, Pedro Franco, Alexander Milosevic, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Daniel Opare, Necip Uysal, Veli Kavlak, Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan, Kerim Frei Koyunlu, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Jose Sosa, Demba Ba.

Kaynak:Haber Kaynağı