Beşiktaş her kulvarda başarıyı hedefliyor

Beşiktaş her kulvarda başarıyı hedefliyor

Siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı Çebi, yeni sezonda Süper Lig'de şampiyonluk, Avrupa'da başarı hedeflediklerini söyledi

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, yeni sezonda Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk, Avrupa'da başarı hedeflediklerini söyledi.

Futbol takımının BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından basın mensuplarıyla sohbet eden Çebi, siyah-beyazlı futbolcuların 30 Temmuz Çarşamba günü Feyenoord ile deplasmanda oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı öncesi çok inançlı olduğunu belirterek, Türkiye'de şampiyonluk ve Avrupa'da başarı hedeflediklerini kaydetti.

Siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulu üyesi, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yeni sezonda dördüncü yıldız için mücadele edecek olmasının hatırlatılması üzerine, kendilerinin üst üste şampiyonlukla dördüncü yıldızı takmaya çalışacaklarını ifade etti. 

Teknik direktör Slaven Bilic'in takımda görmek istediği Gökhan Töre'yi kadrolarına katmak için çalışmaların sürdüğünü aktaran Çebi, devreye giren menajerlerin transfer sürecini uzattığını ifade ederek, oyuncuya imza attırmakta sorun yaşamayacaklarını ancak önce kulübü Rubin Kazan ile anlaşmaları gerektiğini belirtti.

Forma ve kombine satışlarının beklenenin altında kaldığını hatırlatan Çebi, Demba Ba transferinin ardından da bu durumun çok fazla değişmediğini, kombine satışlarının ancak 5 bini bulduğunu dile getirdi.

Önder Özen'in istifasının ardından sportif direktörlük için adı geçen Mustafa Denizli'nin şu an için gündemde olmadığını kaydeden kulüp ikinci başkanı, daha önce bu sistemi kurma aşamasında Denizli'den fikir aldıklarını ancak deneyimli teknik adamın sportif direktörlüğe karşı çıktığını ve Türkiye'de tutmayacağını kendilerine söylediğini aktardı. Ahmet Nur Çebi, Feyenoord karşılaşmasından önce bu pozisyona görevlendirme yapacaklarını da ifade etti.

Siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, geçen sezon takımda fazla forma şansı bulamayan Kerim Frei Koyunlu, İsmail Köybaşı ve Mustafa Pektemek'ten çok şey beklediklerini belirterek, bu oyuncuları yeni sezonun en büyük transferleri olarak değerlendirdiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı