Beşiktaş Feyenoord maçını şifresiz izle...

Beşiktaş Feyenoord maçını şifresiz izle...

Beşiktaş Feyenoord maçını şifresiz veren kanallar...

Rotterdam kentindeki De Kuip Stadı'nda oynanacak karşılaşma 21.00'de başlayacak. Karşılaşmayı  italyan hakem Banti yönetecek. Beşiktaş, Feyenoord maçıyla sezonu resmen açmış olacak. Bu maç Salon 3 (Digiturk Kanal 203) ve FOX Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

FOX SPORTS HD Frekans Bilgisi

FOX SPORTS HD Kanalı Türksat 4A Frekans Bilgileri aşağıdaki gibidir:

Kanal:FOX SPORTS HD
Paket:DTVH P5 HD T416
Frekans:12245
Polarisazyon:H - Yatay
Kapsama:Doğu
SR:27500
FEC:5/6
V-PID:103
A-PID:203
Uydu:Türksat 4A
Tip:HD
Şifre:NDS

Şu ana kadar sadece forvet hattına Demba Ba ve Cenk Tosun ile takviye yapabilen Beşiktaş, Gökhan Töre konusunda henüz istediği sonuca ulaşamazken, sağ bek ve hücuma dönük orta saha oyuncusu için arayışlarını sürdürüyor.
Beşiktaş'ın bu sezonki en önemli transferi olan Demba Ba, teknik direktör Slaven Bilic'in görev vermesi halindei ilk resmi maçta forma şansı bulabilecek. Demba Ba'nın yanı sıra Gaziantepspor'dan geçen sezon içinde transfer edilen Cenk Tosun da Bilic'den forma bekleyecek.
Son sezonlarda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle fazla şans bulamayan İsmail Köybaşı, hazırlık maçlarında ortaya koyduğu performansla formayı almak için şartları zorluyor. Takımının Hereford United ve Wigan Athletics ile yaptığı maçlarda gol bulan siyah-beyazlı oyuncu, Bilic'den forma bekleyecek.
Hazırlık maçlarında takımın en formda oyuncusu olarak dikkati çeken Mustafa Pektemek de bu performansını Feyenoord mücadelesine taşımaya çalışacak.
Beşiktaş'a geldiği günden beri sakatlık ve formsuzluk sorunu yaşayan tecrübeli oyuncu, hazırlık maçlarında attığı 5 golle teknik heyeti umutlandırdı.

 
MUHTEMEL 11'LER:

FEYENOORD
Mulder, Karsdorp, Van Beek, Mathijsen, Kongolo, Clasic, Immers, Vilhena, Schaken, Te Vrede ve Boetius

 
BEŞİKTAŞ
Tolga, Serdar, Franco, Ersan, Motta, Necip, Atiba, Kerim Frei, Oğuzhan, Olcay ve Mustafa.

Feyenoord-Beşiktaş karşılaşması TSİ 21.00'de başlayacak.

Beşiktaş Feyenoord maçı canlı yayını D Smart

Beşiktaş Feyenoord maçı saati.. TSİ : 21:00

Beşiktaş Feyenoord maçı tarihi 30 Temmuz 2014

 

Etiketler :