Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Karadeniz'den üyelere yemek

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Karadeniz'den üyelere yemek

Gerçekleştirilen organizasyona çok sayıda divan kurulu üyesi katıldı

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, üyeler için akşam yemeği organizasyonu düzenledi.

Park Bosphorus Otel'de, siyah-beyazlı kulübün divan kurulu başkanı Yalçın Karadeniz'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyona çok sayıda üye katıldı.

Üyelere hitap eden Karadeniz, geçmiş yıllarda da gerçekleştirdikleri yemek organizasyonunu bu sene tüm divan kurulu üyelerinin katılımıyla yapmayı istediklerini aktararak, "Beşiktaşlıların bir arada olduğu yerlerde Beşiktaş konuşulur ama bugün konuşmayalım. Bu konuşmaların yapılacağı platformlarımız var. Bugün bizim gecemiz. Amaç, birlik ve beraberliği temin etmekse, daha güzel bir fırsat yok" diye konuştu.

Katılımın yüksek olmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu aktaran Karadeniz, "Başka zamanlarda da böyle toplantıların yapılmasının gerektiğini görüyorum. Birçok arkadaşımız var aramızda ki tanıyamıyorum. Birbirimizi tanımamız açısından sık sık bu tip organizasyonların tekrarlanmasında fayda görüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Müzik ve canlı performans eşliğinde yemeklerin yendiği gecede, zaman zaman Beşiktaş marşları söylenip, masalara dağıtılan siyah-beyaz bayraklar sallandı.

Organizasyonda siyah-beyazlı kulübün birçok eski yöneticisi ve sporcusu da yer aldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı