Beşiktaş-Dinamo Kiev maçına doğru

Beşiktaş-Dinamo Kiev maçına doğru

- Dinamo Kiev Teknik Direktörü Rebrov:"Beşiktaş'ın atak gücünü iyi biliyoruz"- "İlk maçta az pozisyona girdik. Beşiktaş'a karşı da böyle yaparsak işimiz çok zor olacaktır"- Dinamo Kievli futbolcu Khacheridi:"Beşiktaş'ın sadece orta sahası değil, kanatları


İSTANBUL (AA) - UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. hafta maçında yarın Beşiktaş ile karşılaşacak Dinamo Kiev'in teknik direktörü Serhiy Rebrov, Beşiktaş'ın hücumda etkili olduğunu fakat savunmada da rakibe pozisyon verebildiğini söyledi.

Maçın oynanacağı Vodafone Arena'da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Rebrov, Beşiktaş'ın atak yönünü iyi bildiklerini ve bu konuda oyuncularına gerekenleri söylediğini belirterek, "Beşiktaş'ın atak gücünü iyi biliyoruz. Çok gol attıklarını ve atak yönlerini de biliyoruz. Savunmada da fazlasıyla gol imkanı veriyorlar. Biz elimize geçen fırsatları değerlendirmeye çalışacağız ve buna göre oynayacağız." ifadelerini kullandı.

Kariyerinde pek çok ülkede forma giydiğini ve her zaman kendisine destek çıkan taraftarın bulunduğunu dile getiren Rebrov, İstanbul'daki taraftarların muhteşem olduğunu ve her zaman onlarla buluşmayı istediğini kaydetti.

Rebrov, takımında çok sayıda genç oyuncu olduğunu ve herkese şans vermeye çalışacağını aktararak, "Futbol her skora açık bir oyundur. Dinamo Kiev, yarın öncelikle kendi oyun tarzını sahaya yansıtmak isteyecektir. Grupta kimin önde olacağı ancak maçlar bittikten ve netice alındıktan sonra belli olacak. Skorlar, ne kadar pozisyona girdiğimize ve bunlardan ne kadar sonuç elde ettiğimize bağlı. İlk maçta az pozisyona girdik. Beşiktaş'a karşı da böyle yaparsak işimiz çok zor olacaktır." diye konuştu.


- Khacheridi: "Beşiktaş, gol atmayı seven bir takım"


Dinamo Kievli futbolcu Yevhen Khacheridi ise Beşiktaş'ın gol atmayı seven bir takım olduğunu söyledi.

Khacheridi, şunları kaydetti:

"Maçla ilgili olumlu şeyler düşünüyoruz. Yarını heyecanla bekliyoruz. Son maçlarda çok gol yemeye başladık ve bu da takımın güvenini kaybetmesine neden oldu. Bu güveni tekrar kazanabilmemiz için çok çalışmamız gerekiyor. Her şey sahada belli olacak. Beşiktaş gol atmayı seven bir takım. Beşiktaş'ın iyi bir takım ve son Türkiye şampiyonu olduğunu biliyoruz. Oyun disiplinini kendi içimizde konuştuk ve ona göre oynayacağız. Sonuçta Şampiyonlar Ligi'nde oynuyoruz. Beşiktaş'ın sadece orta sahası değil kanatları da oldukça iyi." değerlendirmesinde bulundu.


- Dinamo Kiev maça hazır


Dinamo Kiev, karşılaşma öncesi son çalışmasını Vodafone Arena'da yaptı.

İlk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirilen ve teknik direktör Serhiy Rebrov yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ukrayna temsilcisi daha sonra karşılıklı pas ve 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde Beşiktaş maçının taktik çalışmasının gerçekleştirildiği belirtildi.

Ukrayna temsilcisinin yarınki mücadeleye Shovkovskiy, Makarenko, Vida, Khacheridi, Antunes, Rybalka, Buyalskiy, Garmash, Yarmolenko, Tsygankov, Moraes muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.

Dinamo Kiev'in, grubun ilk maçında sahasında Napoli ile oynadığı maçta çift sarı karttan kırmızı kart gören Serhiy Sydorchuk, cezalı durumda bulunuyor.

Beşiktaş, gruptaki ilk maçında deplasmanda Portekiz'in Benfica takımıyla 1-1 berabere kaldı. Dinamo Kiev ise İtalya temsilcisi Napoli'ye evinde 2-1 mağlup oldu.

Beşiktaş ile Dinamo Kiev arasındaki mücadele yarın saat 21.45'te Vodafone Arena'da oynanacak. Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonundan hakem Felix Zwayer yönetecek.

Beşiktaş-Dinamo Kiev maçına doğru

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :