Beşiktaş, Avon ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Beşiktaş, Avon ile sponsorluk anlaşması imzaladı

- Kozmetik markası Avon, siyah-beyazlı kulübün kadın futbol takımına sponsor oldu- Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman: - "Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'na böyle önemli bir markanın yatırım yapması ve bizim daha fazla kişiye ulaşmamızı önemsiyorum"


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübü, kadın futbol takımı için kozmetik markası Avon ile 3 yıllık anlaşma imzaladı.

Vodafone Park'ta düzenlenen imza törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, genel sekreter Ahmet Ürkmezgil, yönetim kurulu sözcüsü Metin Albayrak, Avon Türkiye Genel Müdürü Orkun Gül ve siyah-beyazlı kadın futbolcular katıldı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan başkan Fikret Orman, "Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'na yatırım yapan tek camia olarak anılmakta. Kadın futbol takımına böyle önemli bir markanın yatırım yapması ve bizim daha fazla kişiye ulaşmamızı önemsiyorum." diye konuştu.

Avon ile daha fazla kadına ulaşmayı hedeflediklerini belirten Orman, "Türkiye'nin önde gelen kozmetik markası Avon ile yaklaşık 3 yıllık anlaşma imzalıyoruz. Çok mutluyuz, çok güzel işler yapacağız. Avon bizimle kitlelere ulaşacak, biz de onlarla kadınlara ulaşmaya gayret edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Orman bir basın mensubunun Avon'un diğer kadın branşlarında da sponsorluk düşünüp düşünmediğiyle ilgili bir soruya, "Bizim için önemli olan karşılıklı mutluluk. Bugüne kadar sponsorlarımıza kazandırmadan kazanma yönüne gitmedik. Bu yüzden en yüksek sponsorluk geliri olan kulübüz. Karşılıklı kazanmamız lazım. Avon da mutlu olduğu sürece biz de payımızı alırız. Maddi öneminden ziyade camia olarak bayanlara ne kadar önem gösterdiğimizi daha fazla önemsiyorum. Zaman içinde olursa Avon'u bütün branşlara sponsor yaparız." şeklinde cevap verdi.


- Gül: "Kadınlar futbola güzellik katıyor"


Avon Türkiye Genel Müdürü Orkun Gül ise şunları kaydetti:

"Türkiye'de sporun, kadın sporunun gelişimi açısından önemini biliyoruz. Beşiktaş'ın rolünü önemsiyoruz. Bu iş birliğini hayata geçirirken verdikleri destek ve paylaştıkları tutku için teşekkür ediyorum. Avon, 25 yıldır Türkiye'de var olsa da spor dünyasında yeni. Kadınlar futbola güzellik, özveri, fedakarlık gibi özlediğimiz değerleri katıyor. Futbolla ilgilenen herkesin kadın futbolundan öğreneceği çok şey var. Bir değeri temsil eden kadınlara destek olarak onların spora olan ilgilerini artırmak için öncü destek verdiğimizi düşünüyoruz."


Beşiktaş, Avon ile sponsorluk anlaşması imzaladı

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :