Bergüzar Korel'e film tekliflerini reddedecek kadar ne oldu?

Bergüzar Korel'e film tekliflerini reddedecek kadar ne oldu?

Bergüzar Korel, "Muhabirlerin yeni proje var mı" sorusuna "Dinlenmek istiyorum. O yüzden bu sene teklif var icabet yok" yanıtını verdi.

Bir süredir turizm işiyle uğraşan Bergüzar Korel, önceki gün Cihangir'deki kahve dükkânında "Karadayı" set ekibinden arkadaşlarını ağırladı ve bu sene herhangi bir projede yer almayacağını belirtti. Kahve dükkanında arkadaşlarıyla uzun süre sohbet eden Korel, gecenin sonunda muhabirlerin sorularını yanıtladı. "Bugün benim için çok önemli olan arkadaşlarım geldi. Onları kendi dükkanımda ağırlamak beni çok memnun etti" diyen oyuncu, yeni projeye dahil olup olmayacağı sorulunca, "Yeni projeler ve teklifler geliyor fakat ben çok yoruldum. Dinlenmek istiyorum. O yüzden bu sene teklif var icabet yok" yanıtını verdi.

TURİZM İŞİNE DE GİRMİŞTİ: Tecrübeli oyuncu Cihangir ’de açtığı kafeden sonra kazançlarını yeni bir yatırım yoluyla katlamaya karar vermişti. Korel, mimar bir arkadaşından kendisine Cihangir’de ev ve bina bulmasını istedi. Korel, satın alacağı binaları restore edip, iç dekorasyonunu da yaptırıp kiralamayı planlıyor. Korel, yeni nesil bir konaklama metodu olan ve kısa süreli ev kiralamak için doğmuş bir seyahat programlama sitesi olan ‘Airbnb’ ile ev ve oda kiralayarak turizm işine girecek. Bu sistem, otelde konaklamak istemeyen turistlerin yeni gözde konaklama yöntemi.