Bera misafirlerini bekliyor

Bera misafirlerini bekliyor

Alternatif turizmin öncülerinden olan Bera Alanya Otel yeni sezon için çalışmalarını tamamladı.

 

Yaz döneminin gözde tatil bölgesi Alanya’da denize “0” olarak hizmet veren Bera Alanya Türkiye’de TSE tarafından verilen Helal Uygunluk Belgesi’ni alan ilk otel olarak biliniyor. 3500 metrekare olan teras bölümünün tamamını bayanlara ayıran otel bu yıl yaptığı yeni yatırımlarla Alternatif Turizm’de yaz sezonu için oldukça iddialı bir konuma geldi.

BAYANLAR İÇİN TATİL KEYFİ ARTIYOR

Bera Alanya Otel Müdürü Ersin Kiraz, konuyla ilgili açıklamasında, geçtiğimiz yıl 180 bin misafir ağırlayan Bera Alanya Oteli’nin 42 metrekareden, 400 metrekareye kadar geniş ve ferah odaları ile bölgede 12 ay boyunca hizmet veren ilk otel olduğunu belirtti.

 Yaz mevsiminin en uzun yaşandığı bölge olan ve tatil için yoğun bir talebin yaşandığı Alanya’da bulunan Bera Alanya Oteli’nin bu yıl yapılan yatırımlarla turizmde örnek kuruluşlar arasında yer almaya devam ettiğini belirten Kiraz, otelin teras katında bayanlar için 70 metre uzunluğunda  aquapark ve su kaydırakları, çocuklar için oyun parkının yanısıra 8 metre yüksekliğinde yapılan yamaç kaydırağı ile misafirlerinin tatil keyfini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

ÇOCUKLARA ÖZEL KOMPLEKS TAMAMLANIYOR

Bera Alanya Oteli’nin bu yıl yaptığı en önemli yeniliklerden birinin de çocuklar için oluşturulan özel alan olduğunu söyleyen Bera Alanya Otel Müdürü Ersin Kiraz, anne – çocuk havuzu, çocuk kulübü, çocuk restoranı, hayvanat bahçesi ve yeşil alandan meydana gelen kompleksin kısa sürede tamamlanarak hizmete gireceğini, böylelikle annelerin çocuklarıyla daha uygun koşullarda birlikte olma ve eğlenme imkanı elde edeceğinin altını çizdi.

RAMAZAN AYI’NDA BERA AYRICALIĞI

Yaklaşan Ramazan ayı ile ilgili de çalışmalarının olduğunu söyleyen Kiraz, iftarda zengin Bera menüsünün yanısıra iftardan sonra çocuklar için Karagöz – Hacivat ve yetişkinler için meddah gösterilerinin olacağını belirterek şöyle devam etti: “Sahura kadar denizi ışıklandırarak gündüz denize giremeyen misafirlerimizi denizle buluşturacağız. Ayrıca havuzlarımız ve SPA merkezlerimiz sahura kadar hizmet verecekler. Ramazan ayı boyunca misafirlerimiz için hazırladığımız sürprizlerimiz olacak. Bera Alanya ayrıcalığını tüm misafirlerimiz hissedecekler. Yeni sezonda ‘Senin İçin Daha Fazla Tatil’ konsepti ile hizmet verecek olan otelimizde yıllardır bu sektörde elde ettiğimiz deneyimleri, anketler, fokus grubu araştırmaları gibi uygulamalarla da destekleyerek, müşterilerimizin beklentilerini eksiksiz tespit etmeye çalışıyoruz. Birçok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bu beklentileri göz önüne alarak, otelimizi neredeyse baştan aşağı yeniledik. Bu yaz geçen seneki memnuniyeti inşallah ikiye katlamayı hedefliyoruz” dedi.

TERMAL TURİZM İLE İLGİLİ ARAŞTIRMALAR SÜRÜYOR

Türkiye, turizm gelirleri açısından dünyada 10’uncu, ziyaretçi kabulü açısından, Avrupa’da 4’üncü, dünyada 6’ncı sırada yer alıyor. Sağlık turizmi alanında ülkemizin önemli planları bulunuyor. Türkiye jeotermal kaynaklar açısından dünya çapında bir potansiyele sahip. Ülkemiz, Avrupa da kaynak potansiyeli açısından birinci, kaplıca uygulamaları konusunda ise üçüncü sırada bulunuyor. Kombassan’dan konu ile ilgili yapılan açıklamada “Ülkemiz, yüksek mineralizasyon içeriği sayesinde etkin tedavi edici özelliklere sahip termal su potansiyelinin, zengin kültürel, doğal değerleri ve iklimsel özellikleri ile birleşmesi sonucunda benzersiz bir sağlık turizmi ortamı sunmaktadır. Termal turizm alanında önümüzdeki yıllarda, ülkemizde ki yatak kapasitesinin 2 katına çıkması hedeflenmektedir. Bu beklentiler çerçevesinde, sektörde sahip olduğumuz deneyim ve hizmet kalitesini, başka şehirlerimize ve sağlık turizmi alanına da taşımayı hedefliyoruz” denildi.

 

bera-antalya-(2).jpgbera-antalya-(1).jpg