Benzin mazot ve LPG'ye 1 lira zam geliyor!

Benzin mazot ve LPG'ye 1 lira zam geliyor!

Dünya piyasalarında petrolün fiyatının artması ve Türkiye'de doların aşırı yükselmesi enerji piyasasında da dalgalanmaya neden oldu. Bugün geceden itibaren benzine 1 lira 1 kuruş, mazota 1 lira 5 kuruş, LPG'ye de 65 kuruş tutarında zam bekleniyor.

Dünya piyasalarında petrolün fiyatının artması ve Türkiye'de doların aşırı yükselmesi enerji piyasasında da dalgalanmaya neden oldu.

Enerji piyasası kaynaklarından elde edilen bilgiye göre, 25 Kasım Perşembe gününden geçerli olmak üzere benzine 1 lira 1 kuruş, mazota 1 lira 5 kuruş, LPG'ye de 65 kuruş tutarında zam bekleniyor.
Doların sert yükselişi sonrası artan maliyetler nedeniyle akaryakıt fiyatlarına da zam geleceği öğrenildi. Enerji piyasası kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, dolardaki son yükseliş sonrası 25 Kasım 2021 Perşembe gününden itibaren pompada geçerli olmak üzere akaryakıt ürünlerine ortalama 1 lira zam gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum