Benim Fethullah'ım Böyle Yapmaz!

Benim Fethullah'ım Böyle Yapmaz!

FETÖ / PDY operasyonları kapsamında sürdürülen çalışmalarda açığa alınan bazı Diyanet personelinin, 15 Temmuz’da herkesin gözü önünde olan darbe girişimine rağmen emniyette verdiği ifadeler “yok artık” dedirtti.

ABLA'ların Kutsal FETÖ'sü...

FETÖ/ PDY operasyonları kapsamında, F.A. isimli bir Kur’an Kursu Öğreticisi Emniyette verdiği ifadesinde, "Benim Fetullah'ım böyle bir şey yapmaz. Bunu yapsa yapsa Tayyip Erdoğan yapmıştır" diyerek polisleri şaşırttı.

Terörist başı Fetullah Gülen’in Türkiye’de başı yanan örgüt üyelerini umursamaksızın kendine kaçacak delik aradığı noktada müntesiplerinin hapse girme pahasına yaptığı savunmalar duyanları şok etti.

 Görevinden alınan FETÖ mensuplarının Fetullah tutkusu, hepsinin sonu oldu.

Diyanet camiası, FETÖ'nün gözü kara ablalarının gerçek yüzünü yeni yeni görmeye başladı.Gönülden bağlı oldukları örgüte toz kondurmayan F.G. adlı Kur'an Kursu Öğreticisinin devletin yok olması, ülkenin Suriye’ye dönmesi durumu, eli kanlı PKK ile tabi olduğu örgütün iş birliği içine girmesi pahasına “Benim Fethullah'ım" şeklinde başlayan cümlelerle örgütü savunması, bu memurların kamu görevinden atılmasının haklılığı bir kez daha gözler önüne serildi.

FETÖ mensuplarının aklın devreden çıkmış, duysal tepkiler ile yaptıkları bu savunmalar sağlam İslam inancından öte pagansal bir din emareleri gösteriyor. Pagan inanışına sahip olan bu insanların Diyanet gibi İslam’ı temsil makamında olan bir kurumda çalışıyor olmasının imkansızlığı karşısında Diyanet, bu personel ile yollarını ayırmada kararlı.

Kaynak: Dinihaberler.com