BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Karslı:

BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Karslı:

"15 Temmuz'da millete savaş açan kanlı katillere, milletin beraberliği ve sabırla biriktirdiği cesareti karşı koymuştur. Ortak paydamız 'vatan'dır. Geçmişi ile yüzleşmeyenler geleceklerini doğru temeller üzerine kuramaz"

ERZURUM (AA) - Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı, 15 Temmuz'da millete savaş açan kanlı katillere, milletin beraberliğinin ve sabırla biriktirdiği cesaretinin karşı koyduğunu söyledi.

Karslı, BEM-BİR-SEN Erzurum Şubesinin kentte düzenlediği istişare toplantısında yaptığı konuşmada, sendikanın yaptığı çalışmalar sonucu elde edilen kazanımlar ile ihtiyaç duyulan yasal düzenlemeleri anlattı.

Birlik ve beraberliğin önemine dikkati çeken Karslı, şunları söyledi:

"15 Temmuz'da millete savaş açan kanlı katillere, milletin beraberliği ve sabırla biriktirdiği cesareti karşı koymuştur. Ortak paydamız 'vatan'dır. Geçmişi ile yüzleşmeyenler geleceklerini doğru temeller üzerine kuramaz. Herkesin siyasi tarihimizle yüzleşmesi gerekiyor. Ancak bu şekilde ortak paydada birleşebiliriz."

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen ise sivil toplum kuruluşlarıyla hareket etmenin önemine dikkati çekti.

Çalışanların özlük haklarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalar yapıldığını ve önümüzdeki dönemlerde de bu çalışmaların süreceğini belirten Sekmen, yeni teşvik paketiyle Erzurum'un üretim, yatırım ve istihdam merkezi olacağını da sözlerine ekledi.

Toplantıda, sendika temsilcileri ile üyelerinin görüş ve önerileri alındı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :