"Belediyenin 650 milyon lira borcu vardı"

"Belediyenin 650 milyon lira borcu vardı"

Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Vali Yaman: - "Belediyeyi sıkıntılı bir şekilde aldık. Belediyenin 650 milyon lira borcu vardı. Bir sürü hizmet yapılmıyor, çöp toplanmıyordu"- "Bu şehre daha güzel hizmetler yapacağız. Çünkü Mardin, Türkiye'nin

MARDİN (AA) - Görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman, "Belediyeyi sıkıntılı bir şekilde aldık. Belediyenin 650 milyon lira borcu vardı. Bir sürü hizmet yapılmıyor, çöp toplanmıyordu." dedi.

Vali Yaman, Sağlık İşleri Daire Başkanlığı'nca 2017 yılında yapılan çalışmalarla ilgili düzenlenen toplantıda, 980 okul ve 288 resmi kurumda dezenfekte ve ilaçlamanın yapıldığını söyledi.

Yaman, önceki belediye yönetiminin temel hizmetleri vatandaşa sunmadığını anımsattı.

Belediyeyi sıkıntılı şekilde aldıklarını işaret eden Yaman, "Belediyeyi sıkıntılı bir şekilde aldık. Belediyenin 650 milyon lira borcu vardı. Bir sürü hizmet yapılmıyor, çöp toplanmıyordu. Yeşillendirme yoktu, trafik keşmekeş içerisindeydi. Yani amme hizmetleri dahi yapılmıyordu." ifadelerini kullandı.

- "Bu şehre daha güzel hizmetler yapacağız"

Vatandaşa kaliteli hizmet için büyük çaba gösterdiklerini vurgulayan Yaman, şunları kaydetti:

"Artık arkadaşlarımız ile beraber şehrin her sıkıntısında biz varız. Kentte artık geçen yıllardaki sinek sorunu yaşanmıyor. Mezarlıklarımız düzenli ve daha temiz. Allah bu çalışmalarımızı daim kılsın. Bu şehre daha güzel hizmetler yapacağız. Çünkü Mardin, Türkiye'nin en güzel şehirlerinden bir tanesi. Mardin, her şeyin en iyisine layık. Batı belediyelerinde ne varsa bizde de olması lazım. Zaten onun için uğraşıyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :