Belediye’den konferansa davet

Belediye’den konferansa davet

Ereğli Belediyesi, Turgay Güler ve Prof. Dr. Mehmet Çelik’in katılımlarıyla 7 Aralık Cuma saat 19.00’da Belediye Kültür Merkezi’nde ‘Yeni Türkiye’ adlı konferans düzenliyor.

Bu kapsamda Belediye Başkanı Özkan Özgüven tüm hemşerilerini konferansa davet etti.

Kültürel programlara önem verdiklerini dile getiren Başkan Özgüven, “Ereğli Belediyesi olarak fiziki, sosyal Belediyecilik kapsamında önemli hizmetleri gerçekleştirdik. Bunların yanında kültürel programlarla özellikle gençlerimizin gelişimleri açısından önem arz eden program ve projeler düzenliyoruz. Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiğimiz 2. Kitap Fuarımızla 27 kıymetli yazarımızı şehrimizde misafir ettik. Ayrıca çeşitli konferanslarla hem vatandaşlarımızın hem de gençlerimizin faydalı bilgilerle donanmalarına olanak sağladık. Amacımız hem şehircilik hem de gelişmişlik anlamında Ereğli’mizi daha modern bir yapıya kavuşturmaktır. Bu doğrultuda gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Özgüven, “Faydalı bilginin özellikle gençlerimizin kişisel gelişimleri açısından yeri ve önemi çok büyüktür. Onların faydalı bilgilere ulaşabilmeleri noktasında katkımız olabilmesi bizi ziyadesiyle mutlu eder. Bu anlamda değerli yazarımız Turgay Güler ve Prof. Dr. Mehmet Çelik hocamızı şehrimizde misafir etmekten dolayı çok mutluyuz. 7 Aralık Cuma saat 19.00’da Belediye Kültür Merkezimizde düzenleyeceğimiz ‘Yeni Türkiye’ adlı konferansımıza tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.