Belediye’den çocuk atölyesi

Belediye’den çocuk atölyesi

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in katılımlarıyla Çocuk Atölyesi Oğuz Ata Tesisleri’nde açıldı. 2 Temmuz – 1 Eylül tarihlerinde 09.00 – 18.00 saatleri arasında hizmet verecek olan Çocuk Atölyesi çocukların ve ailelerinin takdirini topladı.

Açılışta konuşma yapan Başkan Özgüven: “Ereğli Belediyesi olarak Fiziki Belediyeciliğin yanı sıra Sosyal Belediyecilikte, insana dokunan hizmetlerde de ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Burada çok güzel bir tablo var, bu tabloyu da oluşturan ana temamız çocuklarımız. Onların gözlerindeki mutluluk, ışıltı bize verilen en güzel armağan, bizim motivasyon kaynağımızdır. Yaz tatilinde çocuklarımızın oyun oynarken öğrenecekleri, eğitim alacakları Çocuk Atölyesi’ni hizmete açıyoruz. Ayrıca öğretmenlerimiz eşliğinde bir sera ve çamur atölyesi kurmayı hedefliyoruz. Çocuklarımız burada çiçek yetiştirecek, sulayacak, toprakla haşır neşir olacak ayrıca diğer argümanlarımızla bir kamp, yaz okulu havasında vakit geçirecekler. Tüm bunların yanında Zeka ve Akıl Oyunları Atölyesi, Sosyal Beceri Atölyesi, Görsel Sanatlar Atölyesi, Hayata Dair Her şey Atölyesi ile Oyun ve Sportif Faaliyetler Köşesi de yer alacak. Çocuk Atölyemizle amaçladığımız bu yaşlarda çocuklarımızın kendi başına kalmayı ve bir şeyler üretebilmelerini aşılamaktır” şeklinde konuştu.

belediye’den-cocuk--(2).jpg

“BELEDİYE OLARAK EĞİTİME ÖNEMLİ ÖLÇÜDE DESTEK OLUYORUZ”

Özgüven: “Belediye olarak park ve oyun alanlarımızı geniş tutmaya, çocuklarımıza bu imkanları sunmaya çalışıyoruz. Eğitimlerine destek olmaya gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda eğitim-öğretim yılı içerisinde İki Bin’e yakın öğrencimizi Konya Kültür Merkezi’ne götürerek, Bilimi yerinde inceleme fırsatı sunduk, okullarına çeşitli yatırımlar yaparak eğitime önemli ölçüde destek oluyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Çocuk Atölyesi’nin şehrimize, çocuklarımıza ve ailelerine hayırlı uğurlu olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

belediye’den-cocuk--(3).jpg

belediye’den-cocuk--(5).jpg

belediye’den-cocuk--(6).jpg