Belediye otobüsü gelin arabası oldu

Belediye otobüsü gelin arabası oldu

Adana'da dünya evine giren İbrahim Farsak ve Hatice Gefeli, şoför olarak görev yaptıkları Büyükşehir Belediyesinin halk otobüsünü gelin arabası şeklinde süsleyerek düğün salonuna gitti

ADANA (AA) - Adana Büyükşehir Belediyesinde çalışan otobüs şoförü çift, düğünleri için görev yaptıkları aracı gelin arabası olarak süsledi.

Belediyenin 3,5 yıllık şoförü 35 yaşındaki İbrahim Farsak ile 10 yıllık şoförü 32 yaşındaki Hatice Gefeli, gelin arabası olarak, tanışmalarına vesile olan belediye otobüsünü kullanmayı tercih etti.

Süslenen otobüsü damat kullanırken, çift düğüne konvoy eşliğinde gitti.

İbrahim Farsak, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık bir yıl önce aracının arıza yapması sonucu yedek otobüs istediğini, o gün kendisine yardım için gönderilen aracı Gefeli'nin kullandığını belirtti.

Farsak, "Karşılaşınca bir elektriklenme oldu. 'Aradığım aşktı, buldum' dedim herhalde kendi kendime. Sonra iş yerinde samimiyeti ilerlettik. Bu aşamaya kadar geldi. Mutluyuz." dedi.

Hatice Gefeli Farsak da çok mutlu olduğunu dile getirerek, belediye otobüsünü gelin arabası olarak kullanmalarına izin veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :