"Belediye Kent 2014" Fuarı

"Belediye Kent 2014" Fuarı

Belediyeler, kamu kurumlarının yetkilileri, inşaat firmaları, konut siteleri, AVM'ler, eğitim kurumları, oteller ve sektör profesyonellerini buluşturacak fuar, yarın TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde başlayacak

İSTANBUL (AA) - Belediyeler, kamu kurumlarının yetkilileri, inşaat firmaları, konut siteleri, AVM'ler, eğitim kurumları, oteller ve sektör profesyonellerini buluşturacak "Belediye Kent 2014" Fuarı, yarın TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde başlayacak. 

TÜYAP'tan yapılan açıklamaya göre, belediyeler, altyapı ve diğer hizmetlerin çalışmalarını yoğunlaştırarak, satın alma aktivitelerinin artacağı bir döneme giriyor. 

Bu kapsamda düzenlenen ve belediyelerin özel olarak davet edildiği "Belediye Kent 2014" Fuarı, kamu profesyonelleri, yurt dışından ve yurt içinden inşaat firmaları, konut siteleri, AVM'ler, eğitim kurumları, oteller, pek çok sektörden profesyonellerin buluşabilmesi ve iş potansiyelini gerçekleştirebilmesi için fırsat sunacak. 

Bugüne kadar 2 bin 200 firmayla 350 bin profesyonel ziyaretçinin bir araya geldiği fuar, yarın başlayacak, 30 Kasım'a kadar devam edecek. 

Komşu ülkelerin yanı sıra yaklaşık 40 ülkeden katılım beklenen fuar, katılımcılar için ürün ve teknolojileri sergilemeye olanak sağlayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı