Belediye başkanlığındaki 10 bininci gününü kutladı

Belediye başkanlığındaki 10 bininci gününü kutladı

Balıkesir'de 1987 yılından bu yana belediye başkanlığı yapan Edremit Belediye Başkanı Saka, görevindeki 10 bininci gününü pasta keserek kutladı

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'de Güre Belediye Başkanı olarak seçildiği 1987 yılından bu yana belediye başkanlığı yapan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, görevindeki 10 bininci gününü pasta keserek kutladı.

Balıkesir'in büyükşehir olmasından önce Edremit'in Güre Beldesi Belediye Başkanlığına 1987 yılında seçilen Saka, burada 6 dönem aralıksız görev yaptı.

Son yerel seçimlerde Güre Belediyesinin kapatılmasıyla aday olduğu Edremit Belediye Başkanlığına seçilen Saka'nın, görevindeki 10 bininci günü dolayısıyla belediye meclis toplantısı sonrasında sürpriz bir etkinlik düzenlendi. Saka, eşi, mesai arkadaşları ve Edremitlilere destekleri için teşekkür etti.

"Bir çalışanın 5 bin günde emekli olduğunu düşünürsek belediye başkanlığından iki defa emekli hakkı kazanmış gibiyim" diyen Saka, "Belediye başkanlığından iki kez emeklilik hakkı kazanmış gibiyim. Anılarımı yazmaya kalksanız dizi, roman gibi olur. Hakikaten uzun bir süreç bu. Bu görevde alnımın akıyla bugünlere kadar geldim" ifadesini kullandı.

Belediye Başkanı Saka, daha sonra belediye meclis üyeleri ve çalışma arkadaşlarıyla belediye başkanlığındaki 10 bininci gününü pasta keserek kutladı.

Kaynak:Haber Kaynağı