Belediye başkanından siyasi partilere teşekkür ziyareti

Belediye başkanından siyasi partilere teşekkür ziyareti

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, AK Parti, CHP, MHP ve Saadet Partisi il başkanlarına teşekkür ziyaretinde bulundu. Dinç, yaptığı...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, AK Parti, CHP, MHP ve Saadet Partisi il başkanlarına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Dinç, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişimi süresince vatan hainlerine karşı sergiledikleri dik duruş ile milli birlik ve beraberliğe sağladıkları katkıdan dolayı siyasi partileri ziyaret ettiğini belirtti.

Darbe girişiminin ardından her şeyin daha farklı olacağını vurgulayan Dinç, şunları kaydetti:

"Bu süreçten itibaren ayrılıkların geride bırakılması ve ortak akılla hareket edilerek empati kurulması çok önemli. Ülkemizin, milletimizin, bayrağımızın ve memleketimizin geleceği için kucaklaşmalı ve birbirimizi her zamankinden daha çok anlamaya çalışmalıyız. Çankırı Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ve siyasi partilerimizin görüş, öneri ve isteklerini önemsiyoruz. Fikir ayrılıklarımız olsa da hepimiz ülkemiz ve şehrimiz konusunda duygudaşız. Biliyoruz ki tüm çabamız ve gayemiz hep birlikte şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına hizmet etmek, katkı sağlamak içindir. Türkiye'de siyasi partiler daha da güçlü hale gelecektir. Görüş alışverişinde bulunarak yerel sorunların çözümü için hep birlikte çalışacağız."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :