Bedirhan Gökçe sevenleriyle buluştu

Bedirhan Gökçe sevenleriyle buluştu

56. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında, düzenlenen şiir dinletisinde sahne alan ünlü şair ve şiir yorumcusu Bedirhan Gökçe, hayranlarıyla bir araya geldi.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programa, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs ile çok sayıda vatandaş katıldı. Gecede sahne alan Bedirhan Gökçe, şiir ve türküleriyle meydanı dolduran yüzlerce kişiye duygulu anlar yaşattı. Zaman zaman Anadolu insanının özelliklerini örnek hikayelerle anlatan Gökçe, anlattığı hatıra ve anıları ile güldürürken büyük de alkış aldı. Şiirlerini orkestrasının seslendirdiği türkülerle süsleyen Bedirhan Gökçe, program boyunca Anadolu’nun çeşitli yörelerinden Türkü örneklerini de izleyicilerle buluşturdu.

Gecenin finalini ‘Sol Yanım Acıyor’ şiirini seslendirerek yapan Bedirhan Gökçe, şiirin sonunda hem izleyenleri ağlattı, hem de kendi ağladı. Program sonunda ayakta alkışlanan Gökçe’ye Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya tarafından bir plaket takdim edildi.