Bedensel Engelliler Derneği yönet üyelerinden Vali Çelik'e ziyaret

Bedensel Engelliler Derneği yönet üyelerinden Vali Çelik'e ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Cengiz Erkan ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Azmi Çelik'i ziyaret etti. Valilikten yapılan...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Cengiz Erkan ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Azmi Çelik'i ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Çelik, ziyaretteki konuşmasında, engelli vatandaşların ihtiyaçlarını sağlamak, huzur ve güven içerisinde yaşamlarını sürdürmek adına devlet tarafından yürütülen çalışmaların önemini belirtti.

Engelli vatandaşların günlük yaşamda karşılaştıkları sorunların çözümü noktasında her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını anlatan Vali Çelik, "Eskişehir Valiliği olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında, onlarla birlikte olmaya çalışıyoruz. Engellilerimizin sorunlarına kalıcı çözümler üreterek, yaşamlarını kolaylaştırmak istiyoruz." diye konuştu.

Erkan, kendilerini kabul ettiği için Çelik'e teşekkür ederek, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla uyum içerisinde çalıştıklarını bildiren Başkan Erkan, sorunların çözümü noktasında, mümkün olduğu kadar çok sayıda engelliye ulaşmak istediklerini kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :