Bebek’te restoranın balkonu çöktü! Yaralılar var.. Kaymakamlıktan açıklama

Beşiktaş Bebek'teki Arnavutköy Caddesi'nde bulunan bir restoranın balkonu çöktü. Olayda 4 kişi yaralanırken, bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Beşiktaş Kaymakamlığından konuyla ilgili açıklama yapıldı

İstanbul'un Beşiktaş İlçesi Bebek'te bulunan bir restoranın balkonu çöktü. Olayda 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 21.00 sıralarında Beşiktaş Bebek'teki Arnavutköy Caddesi'nde bulunan bir restoranın balkonu çöktü. Olayda 4 kişi yaralanırken, bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

BEŞİKTAŞ KAYMAKAMLIĞINDAN AÇIKLAMA

Beşiktaş Kaymakamlığından konuyla ilgili sosyal medyadan yapılan açıklamada, "Bebek Arnavutköy Caddesi'ndeki bir restoranda meydana gelen balkon çökmesi nedeniyle 4 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilmiş olup, alınan ilk bilgilerde hayati tehlikelerinin bulunmadığı anlaşılmıştır. Çevrede gerekli emniyet tedbirleri alınmış ve konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

aw788398-02.jpgaw788398-01.jpgaw788398-03.jpgaw788398-06.jpgaw788398-04.jpgaw788398-05.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.