BBP'de il başkanlarından Destici'ye destek

BBP'de il başkanlarından Destici'ye destek

ANKARA (AA) - Büyük Birlik Partisinde il başkanları, Genel Başkan Mustafa Destici'ye seçimlere yönelik verilen parti adına görüşmelere katılma, müzakere...

ANKARA (AA) - Büyük Birlik Partisinde il başkanları, Genel Başkan Mustafa Destici'ye seçimlere yönelik verilen parti adına görüşmelere katılma, müzakere etme ve karar alma yetkilerine destek verdi.

Partiden yapılan yazılı açıklamada, dün yapılan BBP İl Başkanları Toplantısı'nda 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin ele alındığı ifade edildi.

Açıklamada, toplantıda Merkez Karar Yönetim Kurulunun Destice'ye parti adına görüşmelere katılma, müzakere etme ve karar verme yetkisine il başkanlarından da destek geldiği bildirildi. Oy birliğiyle destek kararı alındığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Tüm il teşkilatlarımızın Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanan seçim takvimi doğrultusunda Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri ile ilgili hazırlıklarını tamamlamaları hususları ele alınmış, ivedi olarak gerekli çalışmaların başlatılmasına karar verilmiştir. Büyük Birlik Partisi ailesi olarak, 16 Nisan 2017'deki sistem değişikliği ve akabinde TBMM'ye sunulan uyum yasası paketleri ile bunların sonucunda oluşan Cumhur İttifakı'nın yanında durma kararlılığımızı bir kere daha vurguluyor, Partimizin kuruluşundan bu güne kadar büyük Türk milletinin hizmetinde ve milli iradenin, sivil demokratik siyasetin, büyük bir inanç ve kararlılıkla yanında olmaya devam edeceğini değerli kamuoyumuzla paylaşıyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :