BBP Meram Adayı Ömer Şimşek oldu

BBP Meram Adayı Ömer Şimşek oldu

Yerel seçim çalışmalarına hız veren BBP Konya İl Başkanlığı Selçuklu ve Karatay’dan sonra Meram Belediye Adayını da açıkladı.

Yerel seçim çalışmalarına hız veren BBP Konya İl Başkanlığı Selçuklu ve Karatay’dan sonra Meram Belediye Adayını da açıkladı. BBP Meram Belediye Başkan Adayı İş adamı Ömer Şimşek oldu. Şimşek başvuru dilekçesini Büyük Birlik Partisi Konya İl Başkanı Osman Seçgin’e takdim etti. Adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Şimşek, “Rabbimin izniyle bir yola çıktık. Meram’ımız için, gençliğimiz için güzel projelerle yol kat edeceğiz. Allah’ın izniyle Meramlı hemşerilerimizle omuz omuza vererek ilçemizin gelişimi için gece gündüz demeden çalışacağız. Bizler Meram ilçemiz için dersimize çalıştık. Mahalle mahalle, sokak sokak, tüm meselere  hakim ve bunları çözmek için kendini millete adayan bir anlayış ile milletimizin önüne çıkıyoruz. Büyük Birlik Partisinin önceliği vatandır, bayraktır, ezandır, devlettir , millettir. Hiçbir makam ve mevki  bu değerlerin üzerinde değildir, olmayacaktır. Çıktığımız bu yolda tüm Meramlı hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

bbp-meram-adayi-omer-simsek--(1).jpeg

ÖMER ŞİMŞEK KİMDİR?

1984 Konya-Meram  doğumlu. Konya Hürriyet İlköğretim Okulu ve Konya Dr. Ali Rıza Bahadır İmam Hatip Lisesini bitirdi.Okul sonrası iş hayatına atılan Şimşek, halkın içinde olan meslek dallarında, halkın arasında, onları dinleyerek, dertlerine çare arayarak ve daima yanlarında olarak yoluna devam etti. Toparlayıcı ve pratik çözüm üreten özelliğiyle, birçok meslekte halkın arasında ve yanı başında oldu.Şu anda yapmış olduğu organizasyon işleriyle de, halkla iç içe, yüzü istihdama dönük, üretken, kendini şehrinin, ülke ve dünya çapında tanıtımına adamış bir gönül adamı olarak, sevgi ve takdir görüyor.Sosyal Sorumluluğu gerektiren oldukça önemli ve ses getiren faaliyetlerin ve STK’ların içinde yer alarak, Konyalı gençlerle kurduğu Modern Halk Oyunları Topluluğu Ulusal Medya’da ses getirmeye devam ediyorum. Ömer Şimşek evli ve iki çocuk babası.