BBP çocuk katiline idam cezası istiyor

BBP çocuk katiline idam cezası istiyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya İl Başkanlığı ve Alperen Ocakları Eğitim Kültür Vakfı Konya Şubesi 28 Nisan Pazar günü Zafer Meydanında son günlerde yaşanan çocuk tecavüzlerine karşı basın açıklaması yapacak.

Büyük Birlik Partisi (BBP)  Konya İl Başkanlığı ve Alperen Ocakları Eğitim Kültür Vakfı Konya Şubesi 28 Nisan Pazar günü Zafer Meydanında son günlerde yaşanan çocuk tecavüzlerine karşı basın açıklaması yapacak. Konu ile ilgili basın açıklaması gerçekleştiren BBP Meram İlçe Başkanı Osman Yılmaz, “Ülkemizde son günlerde yaşanan henüz bebek yaştaki çocuklarımızın istismar ve vahşet bulguları hepimizin kanını dondurdu, öfkemizi ve yasımızı ise tarif edilemez boyutlara ulaştırdı. Çocukların yoğun bir şekilde cinsel ve fiziksel şiddete maruz kalıyor oluşu maalesef ki, son yıllarda ülkemiz açısından aşina olmaya başladığımız bir konuya dönüştü. Çocukların cinsel ve fiziksel istismarı sadece kınama açıklamaları ile geçiştirilemeyecek kadar önemli olduğu belirtmek isterim. Bunu yapanların cezasının idam olması gerektiğini düşünmekteyim. Mecliste  idam teklifinin yeniden ciddi bir şekilde değerlendirilmesi, cinsel sapıklık ve terör faaliyetlerinde idamı geri getirilmesi için referandum yapılması gerekiyor.  Buna benzer suçlarda olduğu gibi zevkine bir insanı vahşiyce öldürüp, çocuklarımızın  ırzına geçip, canilerinin hapishanede yan gelip yatmasına gönlümüz razı gelmiyor” dedi.

bbp-cocuk-katiline-idam--(1).jpg

‘BBP OLARAK İDAM’I İSTİYORUZ’

Büyük Birlik Partililer olarak  ülkemizin huzurunu ve bütünlüğünü bozacak bütün etkenlerin her zaman karşısında durduk bundan sonrada durmaya devam edeceklerine dikkat çeken Yılmaz, “Rahmetli şehit liderimiz Muhsin başkanın da sürekli dediği gibi biz bu idamı geri getireceğiz. Bizler Büyük Birlik Partililer olarak  ülkemizin huzurunu ve bütünlüğünü bozacak bütün etkenlerin her zaman karşısında durduk bundan sonrada durmaya devam edeceğiz. Yeniden sokaklarda çocuklarımızın velileri olmadan oynayabildiği zamanların geri gelmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bütün halkımızdan kendilerini bir an için, o masum çocukların ve ailelerinin yerine koymasını istiyoruz. Yaşananlara empati kurulduğunda bu vahşetin kıstasının kesinlikle idam olduğunu, idam dışındaki hiç bir cezanın vicdanları rahatlatmayacağı kanaatindeyiz. Buradan bütün siyasi partilere seslenmek istiyorum. Bu çocuklar hepimizin, sırf Büyük Birlik Partisi verdi diye destek bulmayan idam teklifini ve imza kampanyamızı yeniden, kendilerini mağdur ailelerin yerine koyarak Türkiye Büyük Millet Meclisine taşımalarını istemekteyiz.   28 Nisan 2019 pazar günü saat 14:00 de Zaferde meydanında  Büyük  Birlik Partisi (BBP)  Konya İl Başkanlığı ve Alperen Ocakları Eğitim Kültür Vakfı Konya Şubesi tarafından organize edilen  “Çocuğa Tecavüz Edene Konya Sessiz Kalmayacak” isimli protestoya tüm Konya hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.

bbp-cocuk-katiline-idam--(3).jpg

Etiketler :