BBC'ye konuşan Melek Bilgili'nin foyası ortaya çıktı

BBC'ye konuşan Melek Bilgili'nin foyası ortaya çıktı

Sosyal medyadaki #10YearChallenge'a 'Türkiye'de başörtüsünü çıkaranlar' başlığıyla paylaşılan fotoğrafların ardından şimdi de BBC devreye girdi.

Sosyal medyadaki #10YearChallenge'a başlığıyla yapılan paylaşımlar Türkiye'de 'başörtüsünü çıkaranlar' başlığıyla paylaşılarak başörtüsü hedef alındı. Bu paylaşımların ardından şimdi de BBC devreye girdi. 'Yalnız Yürümeyeceksiz' isimli kim tarafından finanse edildiği bilinmeyen bir platform üzerinden başörtüsü hedef alınıyor.


İngiliz BBC'ye konuşan Bilgili, "Başörtülü esirdim başımı açtım özgürleştim" diyerek din düşmanlığında sınır tanımadı.


Daha önce başörtülü ve muhafazakar olduğunu iddia ederek BBC'ye konuşan Melek Bilgili'nin skandal tweetleri ortaya çıktı. Foyası açıkça deşifre olan Bilgili daha sonra Twitter hesabını kapattı.


MELEK BİLGİLİ'NİN GERÇEK YÜZÜ


Geçmişte muhafazakar olduğunu iddia eden Melek Bilgili'nin sosyal medya hesabı Twitter'dan yazdıkları kirli oyunu bir kez daha gözler önüne serdi. Bilgili Twitter'dan Başkan Erdoğan aleyhinde ağıza alınmayacak paylaşımlarda bulunduğu görüldü. Bunun yanı sıra, 'katil devlet', 'katil polis' sloganlarını kullanan Bilgili'nin 15 Temmuz'da vatanı ve milletin geleceği için sokağa çıkan insanlara da 'çomar, İslamcı ve faşiştler' dediği görüldü.