Baysangur’a göre 1 puan da kazanç

Baysangur’a göre 1 puan da kazanç

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren Anadolu Selçukspor, mutlak galibiyet için çıktığı karşılaşmada Şanlıurfaspor’la 0-0 berabere kalarak çok önemli 2 puan kaybetti.

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren Anadolu Selçukspor, mutlak galibiyet için çıktığı karşılaşmada Şanlıurfaspor’la 0-0 berabere kalarak çok önemli 2 puan kaybetti. Maçı değerlendiren teknik direktör Abdurrahman Baysangur, “Gerçekten kazanmak için sahaya çıktık. Oyuncularım elinden gelen bütün çabayı gösterdiler. Baktığınız zaman maçı lehimize çevirebilecek pozisyonları da bulduk. Tabii ki ilerleyen haftalar, ligin kısalması oyuncuların üzerinde bir strese yol açıyor. Birazda bundan kaynaklı olarak bulduğumuz pozisyonları değerlendirme noktasında sıkıntı yaşadığımızı düşünüyorum. Rakiplerimizin puan kaybetmiş olduğu bu haftada alacağımız galibiyet bizi inanılmaz derecede rahatlatacaktı. Ama bir puanı da kazanç olarak düşünüyoruz. Çünkü rakiplerimizin puan alamadığı bir haftayı geride bıraktık. Bu açıdan bakmak gerekli diye düşünüyoruz. İnşallah aldığımız bu bir puan pazar günü oynayacağımız Tarsus İdman Yurdu maçını galibiyetle kapatmamız noktasında çok önemli olacağını düşünüyorduk” dedi.

2 PENALTIMIZ VERİLMEDİ

Maçta 2 penaltılarının verilmediğini ifade eden Baysangur, “Kazanmayı çok istedik. Ama olmadı. Birazda hakemin açıkçası çok rahat maç yönetmesi sıkıntılı oldu. Bu maçta bizim gördüğümüz kadarıyla iki tane penaltı var. Ama hakemler vermediler. Biz oyuncularımızla beraber mücadeleye devam edeceğiz. Hep birlikte bu takımı ligde tutabilmek için mücadele vereceğiz. O savaşı vereceğiz. Ve kalacağımıza inanıyorum. Çünkü biz geldikten sonraki her hafta sürekli olumlu yönde bir ilerlememiz var. Hem oyun olarak, hem mücadele noktasında, hem de bütünleşme noktasında. Bunun karşılığını artık gecikmeden almamız gerektiğinin farkındayız. İnşallah beklediğimiz çıkışı Tarsus maçı ile gerçekleştireceğiz” diye konuştu. Spor Servisi

 

Etiketler :