Baysal operasyon bölgesine görevli gitti

Baysal operasyon bölgesine görevli gitti

ağlık-Sen Konya Şubesi Başkan adayı, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Nihat Baysal, 20 Ekim - 20 - Kasım tarihleri arasında Suriye sınırına Viranşehir Devlet Hastanesi emrine görevlendirildi.

Sağlık Bakanlığı Geçici Tabip Görevlendirme Komisyonu ve Milli Savunma Bakanlığı Askeri Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünün kararına istinaden Sağlık-Sen Konya Şubesi Başkan adayı, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Nihat Baysal, 20 Ekim - 20 - Kasım tarihleri arasında Suriye sınırına Viranşehir Devlet Hastanesi emrine görevlendirildi.

baysal-operasyon-bolgesine--(3).jpeg

'MUTLU OLDUK, GURURLANDIK'

Sağlık-Sen Konya Şubesi Başkan Adayı Op. Dr. Ahmet Nihat Baysal, 1 ay süre ile görevlendirildiği Viranşehir Devlet Hastanesine sağlıkçı dostları tarafından uğurlandı. Adalet ve Değişim Grubu'ndan yapılan açıklamada, 'Seçim öncesinde Başkan adayımızın sınır bölgesine görevlendirilmesi ve sağlık bakanlığımızın bile 'SEN'siz olmaz anlayışı bizleri mutlu etti, gururlandırdı.

baysal-operasyon-bolgesine--(2).jpeg

Milli birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gereken bu kritik zamanlarda içimizden birilerinin vatanı için görev alan, bütün harekâtları yürüten tüm Mehmetçiğimize ve gazilerimize hizmet edecek olması tam da çıkış amacımızı tekrar sizlere göstermemize neden oldu. Bugün bizleri yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarımızı bu görev aşkının daha da motive edeceğini ifade ediyoruz. Görev aşkı 'SEN'inle daha güçlü olacak' ifadelerine yer verildi.

baysal-operasyon-bolgesine--(4).jpeg