Bayrampaşa'da Arda Turan sevinci

Bayrampaşa'da Arda Turan sevinci

İspanya'nın Barcelona ekibine transfer olan milli futbolcu Arda Turan'ın doğup büyüdüğü Bayrampaşa Altıntepsi Mahallesi'nde büyük sevinç yaşanıyor

İspanya'nın Barcelona takımına transfer olan Arda Turan'ın doğup büyüdüğü Bayrampaşa'daki mahallede büyük sevinç yaşanıyor.

Bayrampaşa'nın Altıntepsi Mahallesi'nde doğan ve burada kurulan Altıntepsispor'da futbola başlayan Arda Turan'ın eski mahallesindeki komşuları, milli futbolcudan övgüyle söz ediyor.

Yıldız futbolcunun anne ve babasının da halen yaşadığı sokaktaki kırtasiyenin sahibi Gülşen Türkoğlu, Arda'nın mahallerinin gurur kaynağı olduğunu ifade ederek, "Arda çocukluğunda tüm alış verişlerini bizden yapıyordu. O zaman maddi durumları fazla iyi değil. Biz gereken yardımları da yapıyorduk. Şimdi Allah ona bir şans verdi ve o da bunu iyi kullanıyor. Mahallenin büyük bir sevinci var. Arda, değişmedi. Geldiği zaman yanımıza uğrar. Kendini bilmez bir çocuk değil" ifadelerini kullandı. 

Mahallenin bakkalı Fettah Sever, Arda Turan'ın Barcelona'ya transferi nedeniyle çok mutlu olduklarını anlatarak, "Dünyanın en büyük kulübüne gittiği için sevinçliyiz. Buralarda büyüdü. Altıntepsi'ye sahip çıktığı için de ayrıca mutluyuz. Babası buraları terk etmedi. Faydasını çok gördük. Buraya gelip kakao içerdi" değerlendirmesinde bulundu.

Sokakta top oynayan çocuklardan Zafer Geçer de Arda Turan gibi futbolcu olmak istediğini dile getirerek, "Onun adına çok güzel bir şey. Çünkü koskoca Barcelona'ya gitti. Daha da büyüğü yok. Herkes öyle olmak ister. Barcelona çok büyük bir takım. Bence Messi ile iyi anlaşırlar" diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı