Bayramda Hepsiburada'dan müşterilerine fırsatlar

Bayramda Hepsiburada'dan müşterilerine fırsatlar

Hepsiburada, bu bayramda da müşterilerine özel fırsatlar sunuyor

İSTANBUL (AA) - E-ticaret platformu Hepsiburada, bu bayramda da müşterilerine özel fırsatlar sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, bayramı evinde geçirmeyi planlayan ancak bayram öncesi telaşı nedeniyle alışverişi son dakikaya bırakanları düşünen Hepsiburada, tüm ihtiyaçları bayram günlerinde bile kapıya getirecek.

Hepsiburada aynı zamanda, web platformunda yaptığı düzenleme ile müşterilerinin sayfalarda bayrama özel ürünleri bulmasını kolaylaştırıyor. Bayrama özel oluşturulan sayfalarda ürünlere rahatça erişilirken aynı zamanda müşterilerin ürünleri karşılaştırmasına da imkan sağlıyor.

Hepsiburada iştiraki olan Hepsiexpress'in teslim edeceği ürünler; öğlene kadar verilen siparişlerde aynı gün, öğleden sonra verilen siparişlerde ise ertesi gün kapıya gelecek.

Arife gününden itibaren bayramın ilk günü hariç tüm hafta boyunca geçerli olacak hizmet, Hepsiexpress'in kapasitesi dahilinde İstanbul'un 25 ilçesini kapsıyor. Müşterilerin uygulamadan faydalanabilmeleri için satın alma sayfasında yer alan "Bugün Teslimat" seçeneğini işaretlemesi gerekiyor.

Hepsiburada, bayram alışverişi için puan fırsatı da sunuyor. 30 Haziran'a kadar Worldcard ile yapılacak harcamalar 75 liraya kadar Worldpuan kazandırıyor.

Hepsiburada müşterileri Worldcard aracılığıyla yapacakları 500 ile 999 lira arasındaki alışverişlerinde 25 lira, bin lira üzeri alışverişlerde ise 50 lira Worldpuan'a sahip olacak. Ayrıca Yapıkredi Cüzdan'a sahip olanlar bin lira üzeri alışverişlerde ek 25 lira kazanacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :