Bayram temizliği mesaisi

Bayram temizliği mesaisi

Beyşehir Belediyesi, yaklaşan Ramazan bayramı öncesi ilçe merkezi ve dış mahallelerde bulunan yeşil alan, park, cami bahçesi, cadde ve sokaklar ile mahalle meydanlarında temizlik çalışmalarına hız verdi.

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, belirtilen alanlarda geride kalan bahar mevsimi yağışlarının ardından uzayan ve çirkin görüntü oluşturan yabani otların temizliği de gerçekleştiriliyor. Ekipler çalışmalar çerçevesinde, ilçeye bağlı Sevindik Mahallesi’nde bulunan “Sevindik Köyü Kaplıcası” olarak bilinen kaplıca havuzuna da el attı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerinin ilçenin 67 mahallesinde de yaklaşan Ramazan bayramı öncesi daha güzel bir Beyşehir adına temizlik faaliyetlerini yoğunlaştırdığını belirterek, “Hava sıcaklığının mevsim normallerinin çok üzerinde seyrettiği bu mübarek Ramazan ayında büyük bir özveri ile çalışan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, hemşehrilerimizin daha güzel, yeşil, sağlıklı ve yaşanabilir alanlarda yaşaması için çalışmaya ve mesai yapmaya devam ediyor. İlçemizin tamamında maksimum bir performansla çalışma sergileyen ekiplerimize teşekkür ediyorum. Bu arada, ilçemiz merkezine 24 kilometre mesafedeki dış mahallelerimizden Sevindik’te ise ekiplerimiz, kaplıca olarak bilinen ve ilçemiz dışından da şifalı olduğu gerekçesiyle yaz döneminde oldukça ilgi gören ve çokça ziyaret edilen hamam bölgesinde bayram temizliği gerçekleştirmiştir. Karaciğer ve safra yolları hastalıklarına iyi geldiğini düşünenlerin istifade ettiği, suyunun sıcaklığı 20 derece civarında olan üstü açık kaplıca havuzumuzun bayramda kullanımının artacağını düşünen ekiplerimiz tarafından içerisinde temizlik çalışmaları yürütülmüştür” diye konuştu.