BAYRAM GAZETESİ, bayram boyunca tüm bayilerde

BAYRAM GAZETESİ, bayram boyunca tüm bayilerde

Konya Gazeteciler Cemiyeti tarafından Ramazan Bayramı'na özel olarak hazırlanan Bayram Gazetesi, tüm gazete bayilerinde satışa sunuldu...

Konya'da bayram dolayısıyla yerel gazeteler 3 gün boyunca yayınlanmıyor. Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) de, Konya basın çalışanları ve köşe yazarlarıyla birlikte hazırladığı Bayram Gazetesi ile bu boşluğu dolduruyor. Konya'da resmi olarak Bayram Gazetesi çıkarma hakkını elinde bulunduran Konya Gazeteciler Cemiyeti'nin hazırladığı ve bugünden itibaren 3 gün boyunca bayilerden alınabilecek olan Bayram Gazetesi'nde Konya'nın yakından tanıdığı önemli isimlerin köşe yazıları, haberleri ve söyleşileri dikkat çekiyor.

KİMLER YAZDI?

Bayram Gazetesi için İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Alemdar, duayen gazeteciler Yeni Meram Gazetesi köşe yazarı Rıdvan Bülbül, Hanefi Aytekin, Hakimiyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü (KGC Yönetim Kurulu Üyesi) Dursun Seyis, Memleket Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni (KGC Yönetim Kurulu Üyesi) M. Ali Köseoğlu, Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan, Konya Yenigün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay, Merhaba Gazetesi Yazı İşleri Müdürü (KGC Yönetim Kurulu Üyesi) İbrahim Büyükeken, Konya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Toptaş, Konya'nın Sesi Gazetesi'nden Duran Çölcü, Konya Yenigün Gazetesi'nden Anuş Gökçe, Memleket Gazetesi'nden Hümeyra Uslu köşe yazısı yazdılar.

BULMACA, HABERLER VE SÖYLEŞİLERLE DOPDOLU

Bayrama özel olarak hazırlanan gazetede, yine duayen gazeteci Seyit Küçükbezirci ve KSO Başkanı Memiş Kütükcü ile yapılmış çok özel söyleşiler var. Bulmaca, fıkra, pratik bilgiler gibi köşelerle Bayram Gazetesi, bu bayram elinizden düşmeyecek.

bayram-gazetesi-001.jpgmemleket.com.tr