“Bayrak” ve “Nevruz”  Temalı Sergisi Tam Not Aldı

“Bayrak” ve “Nevruz” Temalı Sergisi Tam Not Aldı

Selçuklu Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulu ve Hamidiye İmam Hatip Ortaokulunun öğretmen ve Öğrencileri tarafından hazırlanan “BAYRAK VE NEVRUZ” temalı sergi, protokol, katılımcı veliler ve misafirlerden tam not aldı.

Selçuklu Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulu ve Hamidiye İmam Hatip Ortaokulunun öğretmen ve Öğrencileri tarafından hazırlanan “BAYRAK VE NEVRUZ” temalı sergi, protokol,  katılımcı veliler ve misafirlerden tam not aldı. Sergi açılış törenine Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ün yanı sıra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Servet Altuntaş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Özcan, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şakir Uçar, öğretmenler, öğrenciler ile öğrenci velileri katıldı.

Her yıl Mareşal Mustafa Kemal Orta Okulu tarafından hazırlanan,”  Türk Dünyası ve Nevruz “temalı, öğrencilerin yaptığı çalışmalardan oluşan “Bayrak “ sergisi, okul spor salonunda beğeniye sunuldu.

bayrak”-ve-“nevruz”--temali--(2).jpg

ACAR’DAN TEŞEKKÜR

Kuran’ı tilavetiyle başlayan sergi açılış programında selamla konuşması yapan Okul Müdürü Tuncay Acar, öğrencilerde bayrak sevgisini yerleştirmek amacıyla bu sergiyi dört yıldır düzenli olarak yaptıklarını ifade etti. Bu sergide, çeşitli malzemelerden yapılmış, her biri farklı tasarımlarda 900 adet Türk Bayrağının yer aldığını söyledi. Okul Müdürü Acar: “ Öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla yapılan Türk dünyası bayraklarından oluşan sergimiz bu yıl kapsamlı bir şekilde organize edildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

bayrak”-ve-“nevruz”--temali--(3).jpg

BÜYÜK: BAYRAK SEVGİSİ KÜÇÜK YAŞLARDA VERİLMELİ

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de yaptığı konuşmada, yaklaşık bir aydır yürüttüğü bu görevi sırasında, Konya genelinde veli-öğrenci ve öğretmenlerin hep birlikte çok anlamlı çalışmalara imza attıklarına şahit olduğunu söyledi. Bayrak sevgisinin çok küçük yaşlardan itibaren öğrencilere verilmesi gereken ulvi bir duygu olduğuna da dikkat çeken Büyük, bu anlamlı serginin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Daha sonra farklı tasarımlarda yapılmış bayrakların yer aldığı stantları gezdi.

bayrak”-ve-“nevruz”--temali--(4).jpg

Protokol konuşmalarının ardından “Bayrak “ temalı sergisi, açılış kurdelesinin protokol üyeleri tarafından kesilmesiyle açıldı. Protokol tarafından gezilen sergi beğeni alırken, sergi hafta sonuna kadar açık kalacak.

bayrak”-ve-“nevruz”--temali--(9).jpg

Etiketler :