Bayır Dıamond Hotel İstanbul ACE Of M.I.C.E Fuarına Katıldı

Bayır Dıamond Hotel İstanbul ACE Of M.I.C.E Fuarına Katıldı

21-23 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen ACE OF M.I.C.E Kongre, Toplantı ve Etkinlik Fuarına yurt içinden ve yurt dışından birçok katılımcı boy gösterdi.

 3 gün süren fuar’da stantı ile Konya’yı otel alanında Bayır Diamond Hotel & Convention Center Konya temsil etti. Bayır Diamond Hotel & Convention Center Konya ve şehrin tanıtımına önem verdiklerini dile getiren Kurumsal Satış Müdürü Bekir Çınardalı, Konya’nın ve otelimizin turizm değerlerinin ön plana çıkması için sektörle ilgili fuarları yakından takip ettiklerini ve fuara her yıl katılacaklarını söyledi. Bu tür fuarların, otelin ve şehrin tanıtılması adına önem teşkil ettiğini söyleyen Çınardalı Konya’nın çok iyi turizm potansiyeline sahip olduğunun altını çizdi.

bayir-diamond-hotel-istanbul-ace-of-m.i.c.e-fuarina-katildi-(2).jpg

Konya’nın Kongre turizmde istenilen seviyeye gelmesi için başarılı çalışmalar yapıldığını söyleyen Çınardalı bölge için yapılacak nitelikli çalışmalar ile büyük bir kongre turizmi potansiyelini bölgemize çekmek mümkün. Kongre Turizmini her anlamda daha cazip hale getirmeye çalışıyoruz. Bölgemizde birçok turizm potansiyeli içeren değerlerimiz var. Bunları ön plana çıkarmamız lazım. Bu kapsamda bulunduğumuz ACE OF M.I.C.E Kongre, Toplantı ve Etkinlik fuarı Konya’nın Kongre Turizminden hak ettiği payı almasına katkı sağlayacaktır dedi. Altı ay önce hizmet vermeye başlayan mevcut salonlarımız ve teknolojik alt yapımızla kongre turizmine büyük katkıları olacağına inandığımız Bayır Diamond Hotel & Convention Center Konya’nın tanıtımını yaptıklarını, stantlarına turizm profesyonelleri, tur operatörleri, sektör temsilcileri, gezginlerin, ve ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Çınardalı otelimizi ve Konya’yı tanıtmaktan büyük mutluluk duyduk dedi. Konya’nın alkolsüz konseptli ilk 5 Yıldızlı oteli Bayır Diamond Hotel & Convention Center Konya 50 m² ile 900 m² arasında değişen 7 adet modern ve ferah toplantı salonu, 250 araçlık kapalı, 200 araçlık açık otopark, 350 kişilik Ana Restaurant, 250 kişilik A’la Carte Restaurant, Pastane, Lobby Bar, Vitamin Bar, Bay ve Bayan Abdesthane, Bay ve Bayan Mescid, Bilardo Salonu, Tv Salonu, Business Center, Çocuk Bakım Odası, Çamaşırhane ve Kuru Temizleme Hizmeti, 2500 m² Bay ve Bayanlara ayrı hizmet veren sağlık kulübü, kapalı yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı, sauna, buhar odası, masaj odaları, jakuzi, kuaför, özel dinlenme alanları,184 adet Diamond Oda, 14 adet Junior Suite , 6 adet Diamond Suite oda, 6 adet Deluxe Suite oda, 3 adet Engelli misafirler için hazırlanmış özel oda, 250 m2 Kral Dairesi ile toplamda 214 oda 450 yatak kapasitesine sahiptir.