Baydar: Çıkış yakalacağız

Baydar: Çıkış yakalacağız

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, 3 maçlık kötü gidişe dur dediklerini ve yeni bir çıkış yakalamak istediklerini ifade etti.

3-2 kazandığı Eskişehirspor maçında takımımızın mücadeleden ve kazanma isteğinden vazgeçmemesinin en az alınan galibiyet kadar değerli olduğunu söyleyen Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, 3 maçlık kötü gidişe dur dediklerini ve yeni bir çıkış yakalamak istediklerini ifade etti.

 Baydar, “Rakibin ligdeki konumuna bakarak maçın kolay geçeceğini düşünenler ağırlıktaydı. Ama işin böyle olmadığını herkes gördü. İlk dakikalarda yediğimiz golle neredeyse maça 1-0 yenik başladık. Sonrasında oyuncularımızın bir an önce sonuca gitme istekleri beklentilere karşılık verememelerine neden oldu. İlk yarı bizim adımıza kötü geçti. Ancak ikinci yarının hemen başında yapılan oyuncu değişiklikleri ile oyuna iştahlı başlayan takımımız beraberliği buldu. Hatta öne geçecek fırsatları da yakaladı. Ancak beklemediğimiz bir anda defansa da çarpan topun ağlara gitmesiyle yeniden mağlup duruma düştük. Oyuncularımız bir an olsun mücadelelerini bırakmadılar. Önce beraberliği ardından da galibiyeti yakaladık ve üstünlüğümüzü maç sonuna kadar taşıyarak kazanmasını bildik. Bu sadece alınmış 3 puan değil, daha fazlasıydı. İki kez mağlup duruma düşmelerine rağmen mücadeleyi ve kazanma hırslarını bırakmayan oyuncularımızı ve teknik heyetimizi alınan galibiyetten dolayı kutluyoruz” dedi.

Ç.Rizespor A.Ş. ile Cuma günü zorlu ve kritik bir deplasman maçı oynayacaklarını da sözlerine ekleyen Baydar, “Her maça olduğu gibi Ç.Rizespor A.Ş. deplasmanına da kazanmak için çıkacağız. Eskişehirspor maçında geriden gelip alınan galibiyet herkes için büyük moral oldu. Bu morali devam ettirip iki maçtır ara verdiğimiz deplasman galibiyetlerimize Ç.Rizespor A.Ş. önünde alacağımız 3 puanla yeniden başlamak istiyoruz. Bu konuda teknik heyet ve oyuncularımıza güvenimiz tam. Yakalayacağımız çıkışla sezonun ilk yarısını tamamlayabildiğimiz en üst sırada tamamlamak arzusundayız” şeklinde görüş belirtti.