Bayburt'ta "15 Temmuz Fotoğraf Sergisi"

Bayburt'ta "15 Temmuz Fotoğraf Sergisi"

Sergide, AA foto muhabirlerinin objektifinden yansıyan 50 fotoğraf yer alıyor

BAYBURT (AA) - Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Bayburt Öğrenci Yurdu'nda "15 Temmuz Fotoğraf Sergisi" açıldı.

Yurt binasındaki sergide, Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerince Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunduğu akşam ve sonrasında çekilen 50 fotoğraf yer alıyor.

Yurt Müdürü Şerif Bayram, 15 Temmuz gecesi bazı şer odaklarının Türkiye üzerinde planladıkları oyunu gerçekleştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Milletin sağ duyusu sayesinde, şer odaklarının bu emeline ulaşamadığını vurgulayan Bayram, "Oynanmak istenen bu oyunu Türk milleti destansı bir şekilde bertaraf ederek onlara gerekli dersi verdi. Bu sergiyi düzenlemekteki amacımız ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunda milletimizin göstermiş olduğu bu kahramanlıkları öğrencilerimize tekrardan hatırlatmak, unutturmamak." dedi.

Bayram, 15 Temmuz'u, Türk milletinin mazisindeki diğer destanlarla birlikte gelecek nesillere aktarma gayesi ile bu sergiyi düzenlediklerini belirterek "Bu vesileyle Anadolu Ajansının o gece özellikle halkın yoğun tepki gösterdiği Ankara ve İstanbul'da gösterdiği bu kahramanlıkları resme döküp kredi yurtlar kurumlarında siz öğrencilerimize taşıma gayreti içerisinde olduk. Onların da bu uğurda gösterdiği çaba ve verdiği katkı nedeniyle Anadolu Ajansına çok teşekkür ediyoruz. Bu kahramanlıklarda kanını akıtan, şehit olan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, geride kalan gazilerimize, kahramanlarımıza da sağlık sıhhat diliyoruz." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :