Bayburt Kültür ve Yardım Derneği iftarı

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği iftarı

Maliye Bakanı Ağbal: - "Geçen hafta, Meclis'e yeni bir yasa gönderdik. Bu yasa, Türkiye'ye yatırım ortamını iyileştirecek, yatırımcıların üzerindeki yükleri aşağı çekecek, ekonomiye güç ve cesaret verecek çok sayıda düzenlemeyi barındırıyor."

İSTANBUL (AA) - Maliye Bakanı Naci Ağbal, geçen hafta Meclis'e yeni bir yasa gönderdiklerini belirterek, "Bu yasa, Türkiye’ye yatırım ortamını iyileştirecek, yatırımcıların üzerindeki yükleri aşağı çekecek, ekonomiye güç ve cesaret verecek çok sayıda düzenlemeyi barındırıyor." dedi.

Ağbal, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği’nin iftar programındaki konuşmasında, iftar programına gelmeden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştüğünü ve salondakilere kendisinin selamlarını getirdiğini aktardı.

Hükümet olarak AK Parti iktidarları döneminde inşa edilen Türkiye’yi daha ileriye götürmek ve 2023 vizyonuna erişmek için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Ağbal, "Özellikle yatırım ortamının iyileştirilmesi, büyümenin özel sektör yatırımlarıyla desteklenmesi noktasında önemli çalışmalar yapıyoruz. Geçen hafta Meclis'e yeni bir yasa gönderdik. Bu yasa, Türkiye’ye yatırım ortamını iyileştirecek, yatırımcıların üzerindeki yükleri aşağı çekecek, ekonomiye güç ve cesaret verecek çok sayıda düzenlemeyi barındırıyor. Önümüzdeki hafta Plan ve Bütçe Komisyonu’nda süratle görüşüldükten sonra Genel Kurul’a gelecek. Bu sayede özellikle özel sektör yatırımları önümüzdeki dönemde artarak devam edecek. Güçlü Türkiye’yi, inşallah beraber inşa edeceğiz." diye konuştu.

Ağbal, geçen yıl bu zamanda hemşehrilerinin karşısına milletvekili adayı olarak çıktığını anlatarak, "Yaklaşık bir yıl geçti. Türk siyasi hayatında önemli gelişmeler oldu. 1 Kasım seçimlerinde büyük millet AK Parti’ye teveccüh gösterdi ve iktidarı tek başına güçlü bir şekilde teslim etti. Bu seçimlerde, Bayburt vermiş olduğu desteği, bir kez daha tekrarladı. AK Parti yeniden iktidar oldu." ifadelerini kullandı.

Seçimlerde destek olan tüm Bayburtlulara teşekkür eden Ağbal, Bayburt'un her zaman AK Parti iktidarına olan güvenini tazelediğini ifade etti.

Ağbal, Bayburtlular'ın sevilen, vatanına milletine bağlı insanlar olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Bayburtluların birçok noktada büyük çabaları oldu. Öncelikle Bayburt'taki seçimlerde nüfus kaydını Bayburt’a taşımak suretiyle iki milletvekili seçilmesine vesile olanlara, siz değerli hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Son sayımlardan aldığım bilgilere göre, yeni bir ihtiyaç var. Tekrar nüfuslarımızı Bayburt’a alalım. Dolayısıyla burada bütün dernek yöneticisi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sizlerin gayretleri sayesinde bunlar oldu. Önümüzdeki dönemlerde de bu gayretinizin devamını diliyorum. Bayburt, ne zaman seçim olursa olsun AK Parti’ye desteğini tekrarlayacaktır. Seçildiğim ilk günden itibaren, canla başla Bayburt’un ihtiyaçları için çalışıyoruz. Belediye Başkanımız, İl Başkanımız, Valimiz hep beraber çalışıyor. Bayburt’un sorunlarını teker teker çözeceğiz. Sizin desteğiniz, dualarınız olduğu sürece Bayburt’un bugünü dünden daha iyi, yarını bugünden iyi olacak. Şehrimizin güzelleşmesi için, yeni istihdam kapılarının açılması için, köylerimizin her türlü altyapı sorunlarının çözülmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Hizmetlerimiz artarak devam edecek."

İftar programına, AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Tunceli Valisi Osman Kaymak, Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve davetliler katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :